menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvlddmkm zpráva +

Reply

Thread Nástroje
Old 5. října 2008, 18:22
Dárce Skupina

Default Nvlddmkm zpráva +

Jejda, promiňte.

Mohl by být také problém .. PSU by vysvětlovalo vše umírá příliš.

Pokud můžete, aniž by za týden nebo tak bych jej poslat zpět na Dell, odstranění potíží může být ztráta času.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 5. října 2008, 23:44
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Pokud můžete, aniž by za týden nebo tak bych jej poslat zpět na Dell, odstranění potíží může být ztráta času.
Ano, asi jediná věc, která dělá pre-postavený systémů v hodnotě dostat.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 6. října 2008, 13:49
Člen Skupina

Takže počítač přežil přes noc, a rozhodl jsem se skutečně test karta ven, jsem jen náhodný hra (vybral DMC4) na plné nastavení, a pár minut a hra spadla s nvlddmkm zprávy ..

tak teď jsem v podstatě jen potřebujete poradit, co mám dělat?
-počítač je čistý prachu
-pokusili kolejových zpět řidiče, stejně jako aktualizaci na nejaktuálnější
-testováno pro artefaktů zatím žádné chyby
-zkontrolovat, pokud byl RAM ok v prodloužené testy

takže v podstatě im hádat, že moje grafická karta (nebo jen VRAM) je k ničemu a musím ho nahradit? protože pokud nvlddmkm zprávu bouchnutý zase to znamená, že nic byla stanovena (na vědomí, že DMC4 pracoval pokutu týdny na plné nastavení, a teprve nedávno začal nvlddmkm odprýskávání up)

rad by bylo velmi oceňována
Old 6. října 2008, 15:57
Dárce Skupina

Při instalaci nového ovladače, jste odinstalovat starý? Já bych odinstalovat ovladače máte nyní zcela zamést HD všeho nVidia, přeinstalujte že řidič znovu.

Já opravdu nechci říci 'poslat je zpět', takže možná i zkusit všechno do tohoto bodu. Jinak je to asi 50/50 VRAM: PSU.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 6. října 2008, 20:26
Člen Skupina

Já se zdvihovým hardrive o nvidia ovladače a přeinstalovat novou kopii, s výjimkou Mám stejný problém, stejně jako na problémy v systému BIOS. Im odhad jeho řidič není problém, protože pokud něco theres objevil v systému BIOS je převýšení být řidič související protože řidiči havent naloženo ještě?

im ne zcela jistý, ale to je můj dohad. O PSU, co by mohlo způsobit, že se jedná až teď najednou? to bylo v pořádku po dobu jednoho roku, a rovněž i vyčistit mimo počítač prachu, i PSU fanoušky tak si nejsem jistý, že pokud to, co by mohlo způsobit problém. A kamarád navrhl, aby byla možná kartu přehřáté a může způsobit nějaké problémy? nebo přehřátí je stále způsobuje problémy, protože počítač obvykle vypnout a dostat nvlddmkm zprávu, když jsem hrál hry nebo plné obrazovce sledovali video.

Takže v každém případě já si myslím, skutečný závada na kartě, protože z přehřátí nebo VRAM ... ještě nejsem expert tady, já ', právě házení mimo náměty sem.

Prosím, dejte mi vědět vaše informace o tomto co nejdříve, děkuji.
Old 6. října 2008, 23:34
Dárce Skupina

Už jste vyzkoušeli běh některých teploty monitoruje a vedení žádné oko na nich vidět, co se při temp systém přichází s chybou?
Old 7. října 2008, 16:03
Člen Skupina

Nejsem si jistý, jak se to dělá ve skutečnosti, ale nevím, jestli theres srovnávací tam proto, že grafická karta by dokonce selhat na plochu někdy, když ne hlavní program bude spuštěn, tak je to v podstatě náhodně, nebo téměř definitivní selhání při spuštění hry nebo video
Old 7. října 2008, 19:48
Dárce Skupina

Na tomto místě, i když se mu to kleslo dolů, které byste pravděpodobně muset poslat celou věc vypnout, Dell nebudu vás požádat o opravu sami.

Já bych si jen, že ať si to seřadit.
Old 8. října 2008, 20:48
Člen Skupina

Ukázalo se, že můj záruka skončila před pár dny, než budou všechny tyto problémy začaly děje

Během hry jsem se výkonnostní test a moje fps dramaticky poklesl, je pouze mezi 8-12, kdy je použita třeba 40 nebo více věřím

A já jsem se teplota čtení levé teplotní program (nVidia monitor) a teplota byla nad 60 stupňů Celsia, Id říct o vysokých 60 let, možná dokonce v 70. letech a kamarád mi řekl, že to opravdu shouldn't jít nad 55 -- 60 stupňů Celsia

Takže Im hádat kvůli záruce, potřebuju se dostat mé vlastní novou kartu, a také je tam místo restartování počítače od nuly? se, že něco opravit, nebo s největší pravděpodobností nebude, a já shuoldnt projít s ním ..?

Dejte mi vědět co nejdříve.
Old 8. října 2008, 23:55
Dárce Skupina

Tak ty teploty u grafické karty jsou v pořádku, některé grafické karty mohou dosáhnout 80 + poměrně snadno, a přesto v pohodě, jen rearly muset starat o ty, jakési teplot, pokud to je váš procesor temp.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chybová zpráva megabyte Multimedia & Kodeky 6 8. března 2008 18:14
Internet přidat na zprávu dobermangolfer Virus, spyware a bezpečnost 4 5. března 2008 09:53
Stačí si tuto zprávu, slimboy42 Operační systémy Windows 2 16. leden 2008 10:43
MS WINDOWS zprávu! nápověda! Kona1984hawaii Virus, spyware a bezpečnost 5 13. prosince 2007 03:02
Chybová zpráva legweak Obecné Software Chat 1 25. října 2007 09:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.