μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Nvlddmkm μήνυμα +

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 18:22
Ομάδα Δωρητών

Ωχ, λυπάμαι.

Θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ένα πρόβλημα PSU .. θα μπορούσε να εξηγήσει τα πάντα πεθαίνουν υπερβολικά.

Αν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς αυτό για μια εβδομάδα, ή προκειμένου να θέσω το στείλετε πίσω στην Dell, την αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να είναι χάσιμο χρόνου.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 23:44
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Αν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς αυτό για μια εβδομάδα, ή προκειμένου να θέσω το στείλετε πίσω στην Dell, την αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να είναι χάσιμο χρόνου.
Yea, για το μόνο πράγμα που κάνει προ-συστήματα αξίζει να οικοδομηθεί.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 13:49
Μέλος Ομάδα

Έτσι, ο υπολογιστής επέζησαν μέσα σε μια νύχτα, και αποφάσισε να δοκιμαστεί η κάρτα όντως πραγματοποιήθηκαν, I διήρκεσε μόλις ένα τυχαίο παιχνίδι (επέλεξε DMC4) ρυθμίσεις για την πλήρη και σε μερικά λεπτά και το παιχνίδι τράκαρε με το nvlddmkm μήνυμα ..

Απλά τώρα χρειάζεται συμβουλές κατά βάση, τι να κάνω;
-ο υπολογιστής είναι καθαρό από σκόνη
-προσπάθησε τροχαίο πίσω, ο οδηγός, καθώς και ενημέρωση για την πιο πρόσφατη
-δοκιμή για αντικείμενα δεν έχει ακόμα λάθη
-RAM ελεγχθεί αν ήταν ok επεκταθεί σε δοκιμές

ναι βασικά im μαντέψουν ότι μου κάρτα γραφικών (ή μόνο την VRAM) δεν είναι καλό και πρέπει να την αντικαταστήσει; γιατί αν το nvlddmkm μήνυμα popped ξανά, σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει καθοριστεί (σημείωση ότι εργάστηκε DMC4 προστίμου εβδομάδες πριν από την πλήρη ρυθμίσεις, και μόλις πρόσφατα άρχισε να βρεθώ nvlddmkm up)

συμβουλές θα ήταν ιδιαίτερα
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 15:57
Ομάδα Δωρητών

Όταν εγκατασταθεί ο νέος οδηγός, έκανε την απεγκατάσταση της παλιάς; Θα ήθελα να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης που έχετε τώρα, εντελώς σαρώσεως το HD της nVidia τα πάντα, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης ξανά.

Πραγματικά δεν ήθελα να πω "στείλει πίσω", και έτσι θα μπορούσε να δοκιμάσετε τα πάντα πριν από αυτό το σημείο. Διαφορετικά είναι περίπου 50/50 VRAM: PSU.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 20:26
Μέλος Ομάδα

I σάρωσε την hardrive του nvidia οδηγούς και επανεγκατασταθεί ένα νέο αντίγραφο, εκτός Εχω το ίδιο πρόβλημα, όπως επίσης και τα προβλήματα στο BIOS. Im μαντέψουν το πρόβλημα δεν είναι οδηγός, διότι εάν κάτι Theres εμφανίζονται στο BIOS που να είναι σημαντική, επειδή το πρόγραμμα οδήγησης που σχετίζονται με τους οδηγούς havent φορτώθηκε ακόμα;

im απόλυτα σίγουρος, αλλά δεν μου thats μαντέψετε. Σχετικά με το PSU, τι θα μπορούσε να προκαλέσει την πράξη μέχρι τώρα ξαφνικά; ήταν ωραία εργάζονται για ένα χρόνο, αλλά και θ καθαρίζονται τα υπολογιστή της σκόνης, ακόμη και οι οπαδοί PSU έτσι δεν είμαι βέβαιος αν αυτό είναι που θα προκαλέσει το πρόβλημα. Ένας φίλος πρότεινε ότι ίσως η κάρτα υπέρθερμος και μπορεί να έχουν προκαλέσει κάποια προβλήματα; ή εξακολουθεί να είναι η υπερθέρμανση που προκαλεί προβλήματα, γιατί ο υπολογιστής συνήθως θα κλείσει και θα έχει το μήνυμα nvlddmkm όταν έπαιξα ένα παιχνίδι ή παρακολούθησαν το βίντεο σε πλήρη οθόνη.

Έτσι, σε κάθε περίπτωση μου μαντέψει είναι ένα πραγματικό ελάττωμα του κάρτα λόγω της υπερθέρμανσης ή η VRAM ... ακόμα δεν είμαι ο ειδικός εδώ, εγώ, απλώς την απόρριψη των προτάσεων εδώ.

Παρακαλώ ενημερώστε με σας σχετικά με αυτό το συντομότερο δυνατόν, σας ευχαριστώ.
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 23:34
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει κάποια θερμοκρασία παρακολουθεί τη λειτουργία και τη διατήρηση κάθε μάτι για να δείτε ποια είναι η θερμοκρασία, όταν το σύστημα που έρχεται με ένα λάθος;
Old 7 Οκτ. 2008, 16:03
Μέλος Ομάδα

Δεν είμαι σίγουρος πώς να το κάνουμε πραγματικότητα, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ένας συσχετισμός Theres επειδή η κάρτα γραφικών θα αποτύχουν στο desktop ακόμα και μερικές φορές όταν δεν υπάρχει σημαντική προγράμματος θα είναι σε λειτουργία, οπότε ουσιαστικά είναι τυχαία, ή σχεδόν οριστική αποτυχία όταν τρέχει ένα παιχνίδι ή ένα βίντεο
Old 7 Οκτ. 2008, 19:48
Ομάδα Δωρητών

Σε αυτό το σημείο, ακόμα και αν αυτό είχε περιοριστεί έχετε πιθανότητες έχουν για να στείλετε το όλο θέμα στα ανοικτά, η Dell δεν πρόκειται να σας ζητήσω να επιδιορθώσετε μόνοι σας.

Θα ήθελα μόνο το κάνει αυτό και αφήστε τους να διευθετήσουν το θέμα.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 20:48
Μέλος Ομάδα

Μου βγάζει εγγύηση έληξε πριν από λίγες μέρες όλα αυτά τα προβλήματα ξεκίνησαν συμβαίνει

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανα μια δοκιμή επιδόσεων και μου fps έχει πέσει δραματικά, είναι μόνο μεταξύ 8-12, όταν χρησιμοποιείται για να είναι 40 ή άνω πιστεύω

Και το έκανα λάβει θερμοκρασία ανάγνωση, αριστερά η θερμοκρασία πρόγραμμα (nvidia παρακολουθεί) και η θερμοκρασία αυξήθηκε πάνω από 60 βαθμούς Κελσίου, Id να πω σχετικά με το υψηλό 60, ίσως και στις 70 και ένα φίλο μου είπε ότι είναι πραγματικά shouldn't υπερβαίνει 55 -- 60 βαθμούς Κελσίου

Έτσι Im μαντέψουν, λόγω της εγγύησης, θα πρέπει να μου αυτό μια νέα κάρτα, και επίσης υπάρχει ένα σημείο επανεκκίνηση του υπολογιστή από το μηδέν; που θα καθορίζει τα πάντα ή πιθανότατα δεν, και shuoldnt περάσει μαζί της ..;

Επιτρέψτε μου να μάθω το συντομότερο δυνατόν.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 23:55
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν αυτές τις θερμοκρασίες για την κάρτα γραφικών είναι καλές, μερικές κάρτες γραφικών μπορεί να ανέλθει στο 80 + αρκετά εύκολα, και εξακολουθεί να είναι ωραία, το μόνο που rearly χρειάζεται να ανησυχείς για το είδος αυτών των θερμοκρασιών αν thats σας CPU temp.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.