manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

+ Nvlddmkm poruku

Reply

Thread Tools
Old 5. listopad 2008, 18:22
Donatorska Grupa

Ups, ispričavam se.

Mogao bi biti problem .. PSU bi objasniti sve ostalo umiranje previše.

Ako možete upravljati bez da za tjedan dana ili tako bih poslati ga natrag u Dell, za rješavanje problema može biti gubitak vremena.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 5. listopad 2008, 23:44
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Ako možete upravljati bez da za tjedan dana ili tako bih poslati ga natrag u Dell, za rješavanje problema može biti gubitak vremena.
Da, o jedina stvar koja čini pre-izgrađen sustave vrijedan dolasku.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 6. listopad 2008, 13:49
Member Group

Tako je preživio računalo preko noći, i odlučio sam da zapravo test kartica out, I ran samo slučajna igra (izabrao DMC4) na punu postavke, i nekoliko minuta i igra pala s nvlddmkm poruke ..

sada sam samo trebate savjet u osnovi, što da učinim?
-je računalo čisto od prašine
isproban rolling back vozača, kao i ažurnosti na najnovija
testiran za artefakata još nema grešaka
-provjeriti i ako je RAM u redu extended testove

pa u osnovi im guessing da moja grafička kartica (ili samo VRAM) nije dobro i mi treba ga zamijeniti? jer ako nvlddmkm poruku popped up opet, ništa ne znači da je fiksni (uzmite u obzir da je radio u redu DMC4 weeks ago o punopravnom settings, a tek nedavno nvlddmkm započeo popping up)

savjet bi bilo mnogo poštovati
Old 6. listopad 2008, 15:57
Donatorska Grupa

Kada ste instalirali novi upravljački program, jeste li deinstalirati stari? Ja bih deinstalirati upravljački program imate sada, potpuno pomete HD svega nVidia, a zatim ponovo instalirajte upravljački program koji ponovno.

JA stvarno dont 'ištanje to say' poslati ga natrag ", tako bi mogli i probati sve prije toga. Inače radi se o 50/50 VRAM: PSU.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 6. listopad 2008, 20:26
Member Group

I swept se hardrive od nvidia drivera, i reinstalled svjež kopirati, osim Imam jednak problem, kao i probleme u BIOS. Im guessing svojim vozač nije problem, jer ako nešto theres prikazuju u BIOS to licemjerje biti vozač vezane jer vozači luka učita yet?

im nije u potpunosti siguran, ali taj moj pogodak. O PSU, što će uzrokovati da čin se sada svi nagli? bilo je fino rade za godinu dana, a isto tako i očistiti računalo out of prašinu, čak i obožavatelja PSU tako Im 'ne siguran ako to je ono što bi uzrok problemu. Prijatelj sugerirao da možda je kartica pregrijan i svibanj imati neki uzrokovalo probleme? pregrijavanja ili je i dalje uzrokuje probleme, jer bi obično računalo pričepiti dolje i dobiti nvlddmkm poruku kad sam igrao igru ili gledao video na cijelom ekranu.

Tako je u svakom slučaju moje nagađanje je stvarni kvar na kartici, zbog pregrijavanja ili VRAM ... još nisam ekspert ovdje, ja, samo bacanje izvan sugestije ovdje.

Molimo vas javite mi vaše unosa na ovom što prije, hvala ti.
Old 6. listopad 2008, 23:34
Donatorska Grupa

Jeste li pokušao trčanje neki temperatura prati i držanje bilo koje na njima oči da vidi šta je temp su kada sustav dolazi s pogrešku?
Old 7. listopad 2008, 16:03
Member Group

Im 'ne siguran kako to zapravo, ali ja ne znam ako theres jedna korelacija postoji, jer je grafička kartica bi čak i uspjeti na desktop ponekad kad ne bi bilo većih program izvodi, tako da je na osnovi slučajnih ili skoro definitivno neuspjeh kada pokrenete igru ili video
Old 7. listopad 2008, 19:48
Donatorska Grupa

U ovom trenutku čak i ako su vam to suziti dolje bih vjerojatno morati poslati cijelu stvar off, Dell 'ne idući u vas tražiti da to popravimo sami.

Ja bih samo da je to i neka ih sortirati it out.
Old 8. listopad 2008, 20:48
Member Group

Ispada moj jamstvo završila nekoliko dana prije svih ovih problema počela događa

Tijekom igre sam performans test i moje fps dramatično je pao, samo se između 8-12 onda kad se 40 ili više vjerujem

I ja sam se temperatura čitanje, lijevu temperatura program (nvidia monitor), a temperatura je otišao iznad 60 stupnjeva Celzija, ID reći o visokom 60-, možda čak iu 70-tih i prijatelj mi je rekao da to stvarno bi trebao ići iznad 55 -- 60 stupnjeva Celzija

Pa Im guessing zbog jamstvo, mi treba da biste dobili moj self novu karticu, a također postoji točka ponovnog pokretanja računala od nule? da će se išta popraviti ili najvjerojatnije ne, i ja shuoldnt proći s njim ..?

Pustiti mene znati što je prije moguće.
Old 8. listopad 2008, 23:55
Donatorska Grupa

Pa oni temperaturama za grafičke kartice su u redu, neke grafičke kartice do 80 + prilično jednostavno, a opet biti u redu, samo rearly morate brinuti o onima vrsta temperaturama ako taj vaš CPU temp.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.