kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Nvlddmkm üzenet +

Reply

Téma eszközök
Old 5. október 2008, 18:22
Donor Group

Default Nvlddmkm üzenet +

Jaj, bocsánat.

Is lehet a gond .. PSU lenne elmagyarázni minden mást is haldoklik.

Ha tud kezelni anélkül, hogy egy hétre, vagy ha én küldje vissza a Dell, hibaelhárítás lehet idõpocsékolás.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Október 5 2008, 23:44
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Ha tud kezelni anélkül, hogy egy hétre, vagy ha én küldje vissza a Dell, hibaelhárítás lehet idõpocsékolás.
Igen, az egyetlen dolog, ami előre elkészített rendszerek érdemes kapok.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 6 2008, 13:49
Csoport tagja

Így a számítógép túlélte az egynapos, és én úgy határozott, hogy a ténylegesen vizsgált a kártyát, Futottam csak egy véletlen game (választotta DMC4) teljes beállításokat, és néhány perc, és a játék lefagyott a nvlddmkm üzenetet ..

így most csak szükség alapvetően tanácsot, mit tegyek?
-a számítógép tiszta por
kipróbált visszaszorításával a járművezető, valamint a legújabb frissítése
vizsgálni a artifacts még nincsenek hibák
ellenőrizni, ha a RAM volt OK kiterjesztett vizsgálat

így alapvetően im kitalálni, hogy a grafikus kártya (vagy csak a VRAM) nem jó és azt kell cserélni? mert ha a nvlddmkm üzenet bukkant fel újra, ez azt jelenti, hogy semmi sem állandó (megjegyzendő, hogy DMC4 dolgozott finom hete teljes beállításokat, és csak a közelmúltban kezdődött nvlddmkm popping up)

tanácsadás lenne nagyon méltányol
Old Október 6 2008, 15:57
Donor Group

Ha telepítette az új vezetőt, hogy eltávolítja a régi? I would uninstall a driver van most, teljesen sweep a HD minden nVidia, majd újra, hogy a járművezető újra.

Igazán nem akarok mondani "küld vissza, így akár azt is megpróbál mindent, mielőtt ebben a kérdésben. Egyébként ez kb 50/50 VRAM: PSU.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Október 6 2008, 20:26
Csoport tagja

I swept a hardrive az nVidia járművezetők, és újra egy új példányt, kivéve, megvan ugyanaz a probléma, valamint a problémák a BIOS. Im kitalálni, hogy a járművezető nem gond, mert ha ott valami, melyek a BIOS-ban ez vidám kell driver kapcsolatos, mert a járművezetők havent berakodták még?

im nem teljesen biztos, de amit én hiszem. A PSU, mi okozhatja azt, hogy most hirtelen? szép munka volt egy év, és én is tisztítani a számítógépet a por, még a tápegység szurkolók így nem vagyok biztos abban, hogy ez mi okozhatja a problémát. Egy barátom azt javasolta, hogy talán a kártya túlmelegedett és okozhat problémákat? vagy túlmelegedés is okoz problémát, mert a számítógép a szokásos fogd le a nvlddmkm üzenet játszottam egy játékot, vagy nézte a teljes képernyős videó.

Tehát minden esetben az én gyanúm, a tényleges hiba a kártyát, mert a túlmelegedés vagy a VRAM ... még nem vagyok itt a szakértő, én csak javaslatokat throwing out here.

Please let me know your input erről a lehető leghamarabb, de köszönöm.
Old Október 6 2008, 23:34
Donor Group

Megpróbáltad már működik néhány hőmérsékletet figyeli és vezetése olyan szemmel őket, hogy milyen a hőmérséklet, amikor a rendszer, amikor a hiba?
Old Október 7. 2008, 16:03
Csoport tagja

Nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy az valójában, de nem tudom, ha ott a korreláció van, mert a grafikus kártya még nem lenne az asztalon is, ha nincs nagy program is fut, így lényegében ez a véletlen, vagy majdnem végleges kudarc ha fut a játék, vagy a videó
Old Október 7. 2008, 19:48
Donor Group

Ekkor még akkor is, ha volt szűkült le, amit valószínűleg meg kell küldeni az egészet le Dell nem fogja kérni, hogy megjavítani magát.

Én csak tehetem, és hagyja, hogy a fajta ki.
Old Október 8. 2008, 20:48
Csoport tagja

Kiderült, hogy az én végződött garancia előtt néhány nappal a mindezen problémák kezdte történik

A játékhoz vettem egy vizsgálatot, és a fps drasztikusan csökkent, mert csak 8-12 között, amikor is a 40 vagy a feletti Hiszem

És azt is figyelembe hőmérsékleten olvasatban hagyta a hőmérséklet programot (nvidia monitor) és a hőmérséklet 60 fok felett ment Celsius, Id mondani, hogy körülbelül 60-as nagy, talán még a 70-es és egy barátom mondta nekem, hogy valóban kellet volna menni a fenti 55 -- 60 Celsius

Tehát Im kitalálni, mert a garancia, kell, hogy az én saját új kártyát, és még van egy pont a számítógép újraindítása a semmiből? majd meg, hogy valamit, vagy nagy valószínűséggel nem, és én shuoldnt megy keresztül vele ..?

Let me know, amint lehetséges.
Old Október 8. 2008, 23:55
Donor Group

Hát ezek a hőmérsékletek egy grafikus kártya van a finom, néhány grafikus kártyák elérheti a 80 + nagyon könnyen, és még mindig semmi baj, csak rearly kell aggódni ezek a fajta, ha a hőmérséklet amit a CPU hőm.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hibaüzenet Megabyte Multimédia és kodekek 6 8. március 2008 18:14
Internet hozzátoldjunk üzenet dobermangolfer Vírus, kémprogram és biztonság 4 5. március 2008 09:53
Csak hogy ezt az üzenetet, slimboy42 A Windows operációs rendszerek 2 16. január 2008 10:43
MS Windows üzenetet! segítség! Kona1984hawaii Vírus, kémprogram és biztonság 5 13. december 2007 03:02
Hibaüzenet legweak General Chat szoftver 1 25. október 2007 09:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.