![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaj, bocsánat. Is lehet a gond .. PSU lenne elmagyarázni minden mást is haldoklik. Ha tud kezelni anélkül, hogy egy hétre, vagy ha én küldje vissza a Dell, hibaelhárítás lehet idõpocsékolás.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, az egyetlen dolog, ami előre elkészített rendszerek érdemes kapok.
| |||
| |||
| Így a számítógép túlélte az egynapos, és én úgy határozott, hogy a ténylegesen vizsgált a kártyát, Futottam csak egy véletlen game (választotta DMC4) teljes beállításokat, és néhány perc, és a játék lefagyott a nvlddmkm üzenetet .. így most csak szükség alapvetően tanácsot, mit tegyek? -a számítógép tiszta por kipróbált visszaszorításával a járművezető, valamint a legújabb frissítése vizsgálni a artifacts még nincsenek hibák ellenőrizni, ha a RAM volt OK kiterjesztett vizsgálat így alapvetően im kitalálni, hogy a grafikus kártya (vagy csak a VRAM) nem jó és azt kell cserélni? mert ha a nvlddmkm üzenet bukkant fel újra, ez azt jelenti, hogy semmi sem állandó (megjegyzendő, hogy DMC4 dolgozott finom hete teljes beállításokat, és csak a közelmúltban kezdődött nvlddmkm popping up) tanácsadás lenne nagyon méltányol |
|
| |||
| |||
| Ha telepítette az új vezetőt, hogy eltávolítja a régi? I would uninstall a driver van most, teljesen sweep a HD minden nVidia, majd újra, hogy a járművezető újra. Igazán nem akarok mondani "küld vissza, így akár azt is megpróbál mindent, mielőtt ebben a kérdésben. Egyébként ez kb 50/50 VRAM: PSU.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| I swept a hardrive az nVidia járművezetők, és újra egy új példányt, kivéve, megvan ugyanaz a probléma, valamint a problémák a BIOS. Im kitalálni, hogy a járművezető nem gond, mert ha ott valami, melyek a BIOS-ban ez vidám kell driver kapcsolatos, mert a járművezetők havent berakodták még? im nem teljesen biztos, de amit én hiszem. A PSU, mi okozhatja azt, hogy most hirtelen? szép munka volt egy év, és én is tisztítani a számítógépet a por, még a tápegység szurkolók így nem vagyok biztos abban, hogy ez mi okozhatja a problémát. Egy barátom azt javasolta, hogy talán a kártya túlmelegedett és okozhat problémákat? vagy túlmelegedés is okoz problémát, mert a számítógép a szokásos fogd le a nvlddmkm üzenet játszottam egy játékot, vagy nézte a teljes képernyős videó. Tehát minden esetben az én gyanúm, a tényleges hiba a kártyát, mert a túlmelegedés vagy a VRAM ... még nem vagyok itt a szakértő, én csak javaslatokat throwing out here. Please let me know your input erről a lehető leghamarabb, de köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltad már működik néhány hőmérsékletet figyeli és vezetése olyan szemmel őket, hogy milyen a hőmérséklet, amikor a rendszer, amikor a hiba? |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy az valójában, de nem tudom, ha ott a korreláció van, mert a grafikus kártya még nem lenne az asztalon is, ha nincs nagy program is fut, így lényegében ez a véletlen, vagy majdnem végleges kudarc ha fut a játék, vagy a videó |
|
| |||
| |||
| Ekkor még akkor is, ha volt szűkült le, amit valószínűleg meg kell küldeni az egészet le Dell nem fogja kérni, hogy megjavítani magát. Én csak tehetem, és hagyja, hogy a fajta ki.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Kiderült, hogy az én végződött garancia előtt néhány nappal a mindezen problémák kezdte történik A játékhoz vettem egy vizsgálatot, és a fps drasztikusan csökkent, mert csak 8-12 között, amikor is a 40 vagy a feletti Hiszem És azt is figyelembe hőmérsékleten olvasatban hagyta a hőmérséklet programot (nvidia monitor) és a hőmérséklet 60 fok felett ment Celsius, Id mondani, hogy körülbelül 60-as nagy, talán még a 70-es és egy barátom mondta nekem, hogy valóban kellet volna menni a fenti 55 -- 60 Celsius Tehát Im kitalálni, mert a garancia, kell, hogy az én saját új kártyát, és még van egy pont a számítógép újraindítása a semmiből? majd meg, hogy valamit, vagy nagy valószínűséggel nem, és én shuoldnt megy keresztül vele ..? Let me know, amint lehetséges. |
|
| |||
| |||
| Hát ezek a hőmérsékletek egy grafikus kártya van a finom, néhány grafikus kártyák elérheti a 80 + nagyon könnyen, és még mindig semmi baj, csak rearly kell aggódni ezek a fajta, ha a hőmérséklet amit a CPU hőm. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hibaüzenet | Megabyte | Multimédia és kodekek | 6 | 8. március 2008 18:14 |
| Internet hozzátoldjunk üzenet | dobermangolfer | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | 5. március 2008 09:53 |
| Csak hogy ezt az üzenetet, | slimboy42 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 16. január 2008 10:43 |
| MS Windows üzenetet! segítség! | Kona1984hawaii | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 13. december 2007 03:02 |
| Hibaüzenet | legweak | General Chat szoftver | 1 | 25. október 2007 09:54 |
| Téma eszközök | |
| |