![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אופס, סליחה. כמו כן, יכול להיות PSU בעיה .. מסביר את כל השאר גוסס מדי. אם אתה יכול לנהל את זה בלי לשבוע בערך הייתי שולח אותו לראש של Dell, פתרון בעיות עלול להיות בזבוז של זמן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, בערך הדבר היחיד שגורם מראש בנוי מערכות שווה להגיע.
| |||
| |||
| אז את המחשב שרד לילה, ואני החלטנו באמת לבדוק את הכרטיס החוצה, אני רץ רק משחק אקראי (בחרה DMC4) על ההגדרות המלא, וכמה דקות והמשחק קרס עם nvlddmkm הודעה .. אז עכשיו אני רק צריכה עצה בעצם, מה עלי לעשות? -המחשב נקי מאבק ניסו-מבטל נהג כמו גם לעדכן את האחרון ל-artifacts נבחנה עדיין אין שגיאות בדק אם היה זיכרון RAM ב המורחבת בדיקות אישור אז בעצם IM ניחוש שלי, כי כרטיס המסך (או רק את VRAM) הוא לא טוב ואני צריך להחליף אותו? כי אם nvlddmkm את הודעת popped שוב, זה אומר שום דבר לא היה קבוע (שים לב, DMC4 עבדה בסדר לפני שבועות מלאים על הגדרות, ורק לאחרונה החל nvlddmkm למעלה popping) עצה יהיה מוערך מאוד |
|
| |||
| |||
| לאחר התקנת מנהל ההתקן החדש, האם להסיר את אחד הישנים? אני מעוניין להסיר את מנהל ההתקן שיש לך עכשיו, לגמרי לזכות בכל HD של nvidia הכל, ולאחר מכן להתקין מחדש את מנהל ההתקן שוב. אני באמת לא רוצה לומר 'שלח אותו בחזרה', אז אולי גם לנסות הכל לפני נקודה. אם לא הגיע VRAM 50/50: PSU.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני משוך את hardrive של Nvidia מנהלי התקנים וערכות מחדש עותק חדש, אלא יש לי את אותה בעיה, כמו גם בעיות ב-BIOS. Im מנחש את הנהג לא בעיה, כי אם משהו theres להופיע ב-BIOS זה צביעות להיות נהג קשורים כי הנהגים havent נטען עדיין? IM, אבל לא בטוח לחלוטין thats לנחש שלי. אודות PSU, מה זה עלול לגרום לפעול עכשיו פתאום? זה עובד בסדר גמור במשך שנה, וגם אני ניקה את האבק של המחשב, גם את אוהדי PSU כך אני לא בטוח אם זה מה עלול לגרום לבעיה. חבר הציע שאולי הכרטיס היה שחון, וייתכן שיהיה גרם כמה בעיות? או overheating עדיין גורמים לבעיות, כי המחשב יהיה בדרך כלל לכבות את nvlddmkm ולקבל הודעה כאשר שיחקתי משחק או צפה הווידאו במסך מלא. אז בכל מקרה שלי מניח זהו למעשה פגם של כרטיס בגלל overheating או VRAM ... עדיין אני לא המומחה כאן, אני רק זורק את ההצעות כאן. אנא תן לי את קלט יודע על זה בהקדם האפשרי, תודה. |
|
| |||
| |||
| האם ניסית לפעול קצת חום מפקחת ולשמור אותם על כל העין כדי לראות מה הם זמני כאשר המערכת מגיעה עם שגיאה? |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח איך לעשות את זה באמת, אבל אני לא יודע אם יש מתאם theres א כי כרטיס המסך היה גם שולחן העבודה בבית להיכשל לפעמים כאשר לא עיקרי התוכנית יהיה לפעול, אז בעצם זה באקראי, או כמעט כישלון מוחלט בזמן הרצת משחק או וידאו |
|
| |||
| |||
| בשלב זה, גם אם היה לך אותו אתה מעוניין לצמצם את הסיכוי יש לשלוח את כל זה רחוק, Dell לא הולך לבקש ממך לתקן זאת בעצמך. אני רק רוצה לעשות את זה ולתת להם למיין את זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| מסתבר האחריות שלי הסתיים כמה ימים לפני התחלת כל הבעיות הללו קורה במהלך המשחק לקחתי הביצועים הבדיקה שלי יש fps ירד באופן משמעותי, רק להיות בין 8-12 כאשר זה היה אמור להיות 40 ומעלה אני מאמין ועשיתי לקחת טמפרטורה לקריאה, עזב את הטמפרטורה התוכנית (Nvidia לפקח) ואת הלך טמפרטורה מעל 60 מעלות צלסיוס, לומר לגבי זיהוי גבוה של 60, אולי אפילו ב -70 וחבר אמר לי שזה באמת הולך shouldn't מעל 55 -- 60 מעלות צלסיוס אז Im מנחש בשל אחריות, אני צריך לקבל את עצמי כרטיס חדש, וגם יש נקודת הפעלה מחדש של המחשב מהתחלה? יהיה לתקן את זה או משהו כנראה שלא, ואני shuoldnt לעבור עם זה ..? תודיע לי בהקדם האפשרי. |
|
| |||
| |||
| ובכן אלה טמפרטורות של כרטיס המסך הם בסדר, כמה כרטיסי מסך יכולים להגיע 80 + די בקלות, ועדיין להיות בסדר, אתה רק rearly צריך לדאוג לגבי כל אותם לסוג של טמפרטורות אם thats את CPU Temp. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הודעת שגיאה | מגה | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 8 מרץ 2008 18:14 |
| אינטרנט להוסיף על הודעה | dobermangolfer | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | ה -5 בחודש מרץ 2008 09:53 |
| פשוט לקבל הודעה זו, | slimboy42 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 16th ינואר 2008 10:43 |
| MS Windows הודעת! עזרה! | Kona1984hawaii | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 13 דצמבר 2007 03:02 |
| הודעת שגיאה | legweak | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 09:54 |
| שרשרת כלים | |
| |