mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Nvlddmkm žinutę +

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 5, 2008, 18:22
Donorų grupės

Default Nvlddmkm žinutę +

Oi, atsiprašome.

Pat galėtų būti PSU problema .. galėtų paaiškinti viską, kas nors miršta per.

Jei galite valdyti be jos per savaitę arba tiek, Norėčiau nusiųsti ją atgal į "Dell", problemų gali būti laiko švaistymas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Spalis 5, 2008, 23:44
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Jei galite valdyti be jos per savaitę arba tiek, Norėčiau nusiųsti ją atgal į "Dell", problemų gali būti laiko švaistymas.
Taip, apie Vienintelis dalykas, kuris leidžia iš anksto pastatytas sistemas verta gauti.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 6, 2008, 13:49
Narys

Taigi kompiuteris išgyveno per naktį, ir aš nusprendžiau, kad iš tikrųjų testas kortelę, išbėgau tik atsitiktinis žaidimas (pasirinko DMC4) dėl visiško parametrus, ir keletą minučių ir žaidimas nulūžo su nvlddmkm pranešimą ..

taigi dabar aš tiesiog reikia patarimo iš esmės, ką man daryti?
-kompiuteris švarus nuo dulkių
-bandė sukti atgal vairuotojas, taip pat atnaujinti į naujausią
patikrinta dalykų dar nėra klaidų
patikrino jei RAM buvo OK išplėstas testai

Taigi iš esmės jiems spėlioti, kad mano video korta (arba tiesiog MB VRAM) yra nieko gero ir man reikia jį pakeisti? nes jei nvlddmkm žinutę popped up vėl, tai reiškia, kad nieko nebuvo nustatytas (atkreipkite dėmesį, kad DMC4 kuo puikiausiai savaites apie visą parametrus, ir tik neseniai pradėjo nvlddmkm Popping)

patarimas būtų labai dėkingi
Old Spalis 6, 2008, 15:57
Donorų grupės

Įdiegus naują tvarkyklę, jūs pašalinti seną? Norėčiau pašalinti vairuotojas turite dabar, visiškai nušluoti visko nVidia HD, tada iš naujo, kad vairuotojas dar kartą.

I really don't wanna say "siųsti jį atgal", taigi gali taip pat išbandyti viską, kol šiuo klausimu. Priešingu atveju tai apie 50/50 VRAM: PSU.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Spalis 6, 2008, 20:26
Narys

Aš valomas nuo NVIDIA tvarkykles hardrive ir iš naujo šviežią kopiją, išskyrus atvejus, aš tą pačią problemą, taip pat į BIOS problemų. Im guessing jos ne vairuotojo problema, nes jei Theres kažką rodyti į BIOS jį vykti Vairuotojo pareigos, susijusios, nes vairuotojai havent buvo įkeltas Dar neužsiregistravote?

im nėra visiškai tikras, bet Thats my guess. Apie PSU, kas galėtų sukelti jai veikti dabar visi staiga? jis dirbo baudą už metus, taip pat i valomas dulkių kompiuteryje, net PSU ventiliatorių, kad aš nesu tikras, ar tai, kas galėtų sukelti problemą. Draugas pasiūlė, kad gal kortelė buvo perkaitinti, ir gali sukelti tam tikrų problemų? ar perkaitimas vis dar kelia problemų, nes kompiuteris paprastai uždarytas ir gauti nvlddmkm pranešimą, kai aš žaisti žaidimą ar stebėjo viso ekrano vaizdo.

Taigi bet kuriuo atveju mano spėjimas yra faktinis defektas, dėl perkaitimo ar VRAM kortelė ... bet aš nesu ekspertas čia, aš ", tik išmetimas pasiūlymus čia.

Please let me know your input šis kuo skubiau, ačiū.
Old Spalis 6, 2008, 23:34
Donorų grupės

Jūs bandė veikti kai temperatūra monitoriai ir palaikymo bet akis jiems pamatyti, kas yra, kai temperatūra sistema atvyksta su klaida?
Old Spalis 7, 2008, 16:03
Narys

Nežinau, kaip tai padaryti realiai, tačiau aš nežinau, ar Theres koreliacija yra, nes vaizdo plokštė būtų netgi nesėkmės Desktop kartais, kai nėra didelių programa bus paleista, todėl iš esmės tai yra ne atsitiktiniai, arba beveik neabejotinai nepakankamumas Paleidus žaidimą ar video
Old Spalis 7, 2008, 19:48
Donorų grupės

Tuo metu, net jei ji buvo susiaurintas nustatantis norite tikriausiai turi siųsti visa tai ne Dell nesiruošia prašome remontuoti jį patys.

Aš tiesiog darau tai ir tegul Sort it out.
Old Spalis 8, 2008, 20:48
Narys

Pasirodo, mano Garantija baigėsi prieš kelias dienas visos šios problemos prasidėjo vyksta

Žaidimo metu man buvo atlikti bandymą ir mano fps yra ryškiai sumažėjo, buvo tik nuo 8-12, kai jis naudojamas, yra 40 ar daugiau manau,

Ir aš priimti temperatūros rodmuo, kairėje temperatūros programa (NVIDIA monitorius) ir temperatūra padidėjo daugiau nei 60 laipsnių Celsijaus, Id pasakyti apie aukštą 60-ųjų, o gal net ir 70's ir draugas man pasakė, kad jis tikrai shouldn't viršys 55 -- 60 laipsnių

Taigi Im spėlioti, nes garantija, kad turiu pasiimti sau naują kortelę, taip pat yra ten taškas paleisti iš naujo kompiuterio? taip, kad nustatyti ar kas nors greičiausiai ne, ir aš shuoldnt pereiti su juo ..?

Leiskite man žinoti, kaip galima greičiau.
Old Spalis 8, 2008, 23:55
Donorų grupės

Na tie, grafikos plokštę temperatūra yra gerai, kai korteles, gali pasiekti 80 + gana lengvai, ir vis tiek bus gerai, tu tik rearly jaudintis toms temperatūroms Rūšiuoti jei thats savo CPU temp.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaidos pranešimas megabaitas Multimedia & Codecs 6 8 kovas 2008 18:14
Interneto Įdėti į pranešimą dobermangolfer Virus, Spyware & Security 4 5 kovas 2008 09:53
Just get this message, slimboy42 Windows "operacinės sistemos 2 16 sausis 2008 10:43
MS Windows laišką! padėti! Kona1984hawaii Virus, Spyware & Security 5 13 gruodis 2007 03:02
Klaidos pranešimas legweak BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 25 spalis 2007 09:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.