![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ups, sorry.
Varētu arī PSU problēma .. varētu izskaidrot viss cits mirst pārāk. Ja jūs varat pārvaldīt bez tā nedēļu vai tāpēc es lūdzu sūtīt to atpakaļ uz Dell, traucējummeklēšanas varētu būt atkritumu laika.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jā, par vienīgā lieta, kas padara pre-built sistēmu vērts ēdam.
|
|||
|
|||
|
Tā dators izdzīvoja nakti, un es nolēmu faktiski testa karti, man ilga tikai izlases spēle (izvēlējās DMC4) par pilnu iestatījumiem, un dažas minūtes un spēli avarēja ar nvlddmkm ziņu ..
tāpēc tagad es vienkārši vajag padomu būtībā, ko man darīt? -dators ir tīra no putekļiem pārbaudīts ritošā atpakaļ vadītājs, kā arī lai atjauninātu ar visjaunākajām pārbaudīta uz artifacts vēl nav kļūdu pārbaudītas, ja RAM ir ok paplašinātā testi tā būtībā im guessing, ka mana grafikas karti (vai tikai VRAM) nav laba, un man ir nepieciešams to aizstāt? jo, ja nvlddmkm ziņu popped atkal, tas nozīmē, ka nekas nebija fiksēts (ņemiet vērā, ka DMC4 strādāja naudas nedēļas atpakaļ ar pilnu iestatījumiem, un tikai nesen nvlddmkm sāka popping up) padomu, būtu ļoti appreciated |
|
|
|||
|
|||
|
Ja instalējāt jaunu draiveri, jūs atinstalēt veco? Es atinstalēt vadītāja Jums tagad ir pilnīgi vēziens HD viss nVidia, tad pārinstalēt, ka transportlīdzekļa vadītājam vēlreiz.
Es tiešām nevēlos teikt "nosūtīt atpakaļ", tāpēc varētu arī mēģināt visu, līdz šajā punktā. Pretējā gadījumā tas ir aptuveni 50/50 VRAM: PSU.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Es nes hardrive no nvidia draiverus un pārinstalēta svaigu kopiju, izņemot Man tāda pati problēma, kā arī ar BIOS problēmas. Im guessing its not vadītāja problēma, jo, ja theres kaut kurā atbalstīts BIOS to aprunāt būt vadītāja saistītiem, jo autovadītāji havent iekrauts yet?
im nav pilnīgi pārliecināts, bet thats my guess. Par PSU, ko radītu to rīkoties tagad visi pēkšņi? tā strādāja naudassods gadā, un arī es iztīrīt no datora putekļu, pat PSU fans tāpēc es neesmu pārliecināts, ka tas, ko varētu radīt problēmas. Draugs ieteica, ka varbūt karte bija pārkarsēts un var radīt dažas problēmas? vai pārkaršanas joprojām rada problēmas, jo dators parasti slēgtas un saņemt nvlddmkm ziņu, kad es spēlēja spēles vai skatīties pilnekrāna video. Tātad jebkurā gadījumā mans minējums ir faktiskais trūkums karti dēļ pārkaršanas vai VRAM ... tomēr es neesmu eksperts, es ", tikai mešana ierosinājumi šeit. Please let me know your input par to, cik drīz vien iespējams, thank you. |
|
|
|||
|
|||
|
Vai esat mēģinājuši darboties dažas temperatūras monitoru un tur acu uz tiem, lai noskaidrotu temp ir tad, kad sistēma nāk klajā ar kļūdas?
|
|
|
|||
|
|||
|
Es neesmu pārliecināts, kā to izdarīt faktiski, bet es nezinu, vai theres korelācija tur, jo grafiskās kartes būtu pat neizdosies desktop reizēm, kad nav lielu programma tiks palaists, tā būtībā tas ir izlases veidā vai gandrīz definit mazspēja braucot spēli vai video
|
|
|
|||
|
|||
|
Šajā brīdī, pat ja tu būtu to skaitu samazināja, jūs, iespējams, ir jānosūta viss izslēgts, Dell nenāks jums lūgt labot pats.
Es lūdzu tikai darīt, un ļaut viņiem sort it out.
|
|
|
|||
|
|||
|
Izrādās, mans garantija beidzās dažas dienas pirms visas šīs problēmas sākās notiek
Laikā spēle Es iedzēru veiktspējas pārbaude un mans fps ir samazinājies, ir tikai no 8-12, kad tā izmanto, lai būtu 40 vai vairāk es domāju Un es tik tiešām temperatūras rādījums, pa kreisi temperatūras programma (NVIDIA monitoru) un temperatūra pieauga virs 60 grādiem pēc Celsija, Id teikt par augstu 60's, varbūt pat 70's un draugs man teica, ka tas tiešām shouldn't aiziet virs 55 -- 60 grādi pēc Celsija So Im guessing dēļ garantijas, man ir nepieciešams, lai saņemtu manu sev jaunu karti, kā arī pastāv punkts atsākt datoru no nulles? būs, ka noteikt kaut vai, visticamāk, ne, un es shuoldnt iet cauri ar to ..? Let me know, cik drīz vien iespējams. |
|
|
|||
|
|||
|
Arī tiem, grafikas karti temperatūra fine, daži grafikas kartes var sasniegt 80 + diezgan viegli, un vēl būs labi, tu tikai rearly jāuztraucas par tiem veida temperatūras ja thats jūsu CPU temp.
|