![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ups, przepraszam. Może również być PSU problemu .. byłoby wyjaśnić wszystko inne umierają zbyt. Jeśli możesz zarządzać bez niej na tydzień lub tak I'd odesłać do firmy Dell, rozwiązywania problemów może być stratą czasu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, tylko o to, że czyni prekompilowanych systemów wartości na rynku.
| |||
| |||
| Więc komputer przetrwały noc, i postanowiłem rzeczywiście test karty obecnie, wpadłem tylko gry losowe (wybrał DMC4) na pełne ustawienia, a kilka minut gry i rozbił się z nvlddmkm wiadomości .. więc teraz tylko potrzebuję porad w zasadzie, co mam zrobić? -komputer jest czysty pyłu -próbował wycofaniem kierowcy, jak również uaktualnienie do najnowszej przetestowane na artefakty jeszcze nie ma błędów sprawdzone jeśli RAM was ok przedłużony w testach im guessing tak w zasadzie, że moja karta graficzna (lub tylko w pamięci VRAM), nie jest dobra i należy ją zastąpić? bo jeśli nvlddmkm wiadomości popped ponownie, co oznacza nic nie zostało ustalone (pamiętaj, że DMC4 grzywny tygodnie temu pracował na pełnym ustawienia, i dopiero niedawno rozpoczęto nvlddmkm popping up) porady byłyby znacznie docenione |
|
| |||
| |||
| Po zainstalowaniu nowego sterownika, czy odinstalować starą? Chciałbym odinstalować sterownik masz teraz zupełnie omiecenie HD wszystko nVidia, a następnie ponownie zainstalować sterownik, że ponownie. Naprawdę nie chcę powiedzieć "send it back", więc może także spróbować wszystkiego przed tym punkcie. Otherwise it's about 50/50 VRAM: PSU.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| I swept w hardrive na sterowniki nvidii i ponownie zainstalować nową kopię, z wyjątkiem Mam ten sam problem, jak również problemów w systemie BIOS. Im guessing jego kierowca nie problem, ponieważ jeśli coś theres pokazano w BIOS cant to być związane z kierowcą, ponieważ sterowniki havent wczytano jeszcze? im na pewno nie w całości, ale thats my odgadnięcia. O PSU, co spowodowałoby to działać nawet teraz nagle? to działa dobrze na rok, a także i kasowane komputera kurzu, nawet PSU fanów so I'm not sure if that's what spowodowałoby problemu. Znajomy zaproponował, że może karta została przegrzanych i mogą powodować pewne problemy? lub przegrzania wciąż problemy, ponieważ komputer zazwyczaj zamknięty i uzyskać nvlddmkm wiadomość gdy grałem gry lub obserwowanych pełnoekranowym wideo. Tak w każdym razie mój odgadnąć jest rzeczywista wada karty z powodu przegrzania lub VRAM ... jeszcze nie jestem biegły tu ", tylko wyrzuceniu sugestie tutaj. Proszę dać mi znać swój wkład do tego jak najszybciej, dziękuję. |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali jazdy niektórych monitoruje temperaturę i prowadzenie wszelkich oka na nich, aby zobaczyć, jakie są przy temp. systemu wyjdzie z błędu? |
|
| |||
| |||
| Nie jestem pewien jak to zrobić w rzeczywistości, ale nie wiem, czy istnieje korelacja theres ponieważ karta graficzna nie będzie nawet na pulpicie czasami, gdy nie ma dużych program jest uruchomiony, a więc w zasadzie to losowo, lub prawie pewny awarii gdy uruchomiona jest gra lub film |
|
| |||
| |||
| W tym momencie, nawet jeśli miało to zawężenia you'd prawdopodobnie musiał wysłać wszystkiego startu, Dell nie będzie prosić, aby naprawić to samemu. Poproszę tylko tego i niech sortować ją.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Turns out my gwarancji zakończonych kilka dni, zanim te wszystkie problemy zaczął dzieje Podczas gry Wziąłem wyników badań i moje fps spadł dramatycznie, jest tylko między 8-12, kiedy używane są do 40 lub ponad Wierzę I nie podejmie odczytu temperatury, w lewo temperatura programu (nvidia monitora), a temperatura się powyżej 60 stopni Celsjusza, Id powiedzieć o wysokim 60, może nawet w 70 i Znajomy powiedział mi, że to naprawdę shouldnt przekracza 55 -- 60 stopni Celsjusza Więc Im guessing powodu gwarancji, że muszę dostać mój własny rachunek nowej karty, a także istnieje punkt ponownego uruchamiania komputera od podstaw? będzie, że coś naprawić lub najprawdopodobniej nie, a ja shuoldnt przejść z nim ..? Daj mi znać jak najszybciej. |
|
| |||
| |||
| Cóż tych temperaturach dla karty graficznej jest w porządku, niektóre karty graficzne mogą osiągnąć 80 + dość łatwo, a jednocześnie być dobrze, to tylko rearly trzeba się martwić o tych sortuj temperatur thats jeśli twój CPU Temp. |
![]() |
|
| Zakładki |