![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prepáčte, prepáčte. Mohol by byť tiež problém .. PSU by vysvetľovalo všetko zomiera príliš. Ak môžete, bez toho, aby za týždeň alebo tak bych ho poslať späť na Dell, odstránenie problémov môže byť strata času.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, asi jediná vec, ktorá robí pre-postavený systémov v hodnote dostať.
| |||
| |||
| Takže počítač prežil cez noc, a rozhodol som sa skutočne test karta von, som len náhodný hra (vybral DMC4) na plné nastavenie, a pár minút a hra spadla s nvlddmkm správy .. tak teraz som v podstate len potrebujete poradiť, čo mám robiť? -počítač je čistý prachu -pokúsili koľajových späť vodiča, rovnako ako aktualizáciu na najaktuálnejšie -testováno pre artefaktov zatiaľ žiadne chyby -skontrolovať, ak bol RAM ok v predĺženej testy takže v podstate im hádat, že moja grafická karta (alebo len VRAM) je k ničomu a musím ho nahradiť? pretože ak nvlddmkm správu bouchnutý zase to znamená, že nič bola stanovená (na vedomie, že DMC4 pracoval pokutu týždne na plné nastavenie, a len nedávno začal nvlddmkm odprýskávání up) rad by bolo veľmi oceňovaným |
|
| |||
| |||
| Pri inštalácii nového ovládača, ste odinštalovať starý? Já bych odinštalovať ovládače máte teraz úplne pozametať HD všetkého nVidia, preinštalujte že vodič znova. Ja naozaj nechcem povedať 'poslať ich späť', takže možno aj skúsiť všetko do tohto bodu. Inak je to asi 50/50 VRAM: PSU.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Já so zdvihovým hardrive o nvidia ovládače a preinštalovať novú kópiu, s výnimkou Mám rovnaký problém, rovnako ako na problémy v systéme BIOS. Im odhad jeho vodič nie je problém, pretože ak niečo Theres objavil v systéme BIOS je prevýšenia byť vodič súvisiace pretože vodiči havent naloží ešte? im nie úplne istý, ale to je môj dohad. O PSU, čo by mohlo spôsobiť, že sa jedná až teraz naraz? to bolo v poriadku po dobu jedného roka, a takisto aj vyčistiť mimo počítač prachu, aj PSU fanúšikov tak si nejsem jistý, že ak to, čo by mohlo spôsobiť problém. A kamarát navrhol, aby bola možná kartu prehriatej a môže spôsobiť nejaké problémy? alebo prehriatia je stále spôsobuje problémy, pretože počítač zvyčajne vypnúť a dostať nvlddmkm správu, keď som hral hry alebo plnej obrazovke sledovali video. Takže v každom prípade já si myslím, skutočný závada na karte, pretože z prehriatia alebo VRAM ... ešte nejsem expert tady, já ', práve házení mimo námety sem. Prosím, dajte mi vedieť vaše informácie o tomto čo najskôr, děkuji. |
|
| |||
| |||
| Už ste vyskúšali beh niektorých teploty monitoruje a vedenia žiadne oko na nich vidieť, čo sa pri temp systém prichádza s chybou? |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, ako sa to robí v skutočnosti, ale nevím, jestli Theres korelačnú tam preto, že grafická karta by dokonca zlyhať na plochu niekedy, keď nie hlavný program bude spustený, tak je to v podstate náhodne, alebo takmer definitívne zlyhanie pri spustení hry alebo video |
|
| |||
| |||
| Na tomto mieste, aj keď sa mu to kleslo nadol, ktoré by ste pravdepodobne musieť poslať celú vec vypnúť, Dell nebudu vás požiadať o opravu sami. Já bych si len, že nech si to usporiadať.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ukázalo sa, že môj záruka skončila pred pár dňami, ako budú všetky tieto problémy začali deje Počas hry som sa výkonnostný test a moje fps dramaticky klesol, je iba medzi 8-12, kedy je potrebné použiť 40 alebo viac verím A já jsem se teplota čítanie ľavej teplotný program (nVidia monitor) a teplota bola nad 60 stupňov Celzia, Id povedať o vysokých 60 rokov, možno dokonca v 70. rokoch a kamarát mi povedal, že to naozaj shouldn't ísť nad 55 -- 60 stupňov Celzia Takže Im hádať kvôli záruke, potřebuju se dostat moje vlastné novú kartu, a tiež je tam miesto reštartovaní počítača od nuly? sa, že niečo opraviť, alebo s najväčšou pravdepodobnosťou nebude, a já shuoldnt prejsť s ním ..? Dajte mi vedieť čo najskôr. |
|
| |||
| |||
| Tak ty teploty pre grafické karty sú v poriadku, niektoré grafické karty môžu dosiahnuť 80 + pomerne ľahko, a napriek tomu v pohode, len rearly musieť starať o tých, akési teplôt, ak to je váš procesor temp. |