![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Упс, извињавамо се. Могао би да буде проблем .. псу би објаснити све остало умирање превише. Ако можете управљати без да за недељу дана или тако бих послати га натраг у Делл, за решавање проблема може бити губитак времена.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, о једина ствар која чини пре-изграђен системе вриједан доласку.
| |||
| |||
| Тако је преживео рачунар преко ноћи, и одлучио сам да заправо тест картица оут, И еарлы само случајна игра (изабрао ДМЦ4) на пуну подешавања, и неколико минута и игра пала са нвлддмкм поруке .. сада сам само треба савет у основи, што да учиним? -је рачунар чисто од прашине испробан роллинг бацк возача, као и ажурности на најновија тестиран за артефаката још нема грешака -проверити и ако је РАМ у реду екстендед тестове па у основи им гуессинг да моја графичка картица (или само ВРАМ) није добро и ми треба га заменити? јер ако нвлддмкм поруку поппед уп опет, ништа не значи да је фиксни (узмите у обзир да је радио у реду ДМЦ4 уеекс аго о пуноправном сеттингс, а тек недавно нвлддмкм започео поппинг уп) савет би било много поштовати |
|
| |||
| |||
| Када сте инсталирали нови управљачки програм, јесте ли деинсталирам стари? Ја бих деинсталирам управљачки програм имате сада, потпуно помете ХД свега НВИДИА, а затим поново инсталирајте управљачки програм који поново. ЈА стварно донт 'оскудица то саы' послати га натраг ", тако би могли и пробати све пре тога. Иначе ради се о 50/50 ВРАМ: псу.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| И суепт се хардриве од НВИДИА драјвера, и реинсталлед хладан копирате, осим ЈА имати једнак проблем, као и проблеме у БИОС. Им гуессинг својим возач није проблем, јер ако нешто Тхереса приказују у БИОС то лицемјерје бити возач везане јер возачи лука учита ыет? им није у потпуности сигуран, али тај мој погодак. О псу, што ће узроковати да чин се сада сви нагли? било је фино раде за годину дана, а исто тако и очистити рачунар оут оф прашину, чак и обожаватеља псу тако Им 'не сигуран ако то је оно што би узрок проблему. Пријатељ сугерисао да можда је картица прегријан и мај имати неки узроковало проблеме? прегрејавања или је и даље узрокује проблеме, јер би обично рачунар затворити доле и добити нвлддмкм поруку кад сам играо игру или гледао видео на целом екрану. Тако је у сваком случају моје погађање је стварни квар на картици, због прегрејавања или ВРАМ ... још нисам експерт овде, ја, само бацање ван сугестије овде. Молимо вас јавите ми ваше уноса на овом што пре, хвала ти. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао трчање неки температура прати и држање било које на њима очи да види шта је темп су када систем долази са грешку? |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран како то заправо, али ја не знам ако Тхереса једна корелација постоји, јер је графичка картица би чак и успети на десктоп понекад кад не би било већих програм изводи, тако да је на основу случајних или скоро дефинитивно неуспех када покренете игру или видео |
|
| |||
| |||
| У овом тренутку чак и ако су вам то сузити доле бих вероватно морати послати целу ствар офф, Делл 'не лијегање вас тражити да то поправим сами. Ја бих само да је то и нека их сортирати ит оут.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Испада мој гаранција завршила неколико дана пре свих ових проблема почела дешава Током игре сам перформанс тест и моје фпс драматично је пао, само се између 8-12 онда кад се 40 или више вјерујем И ја сам се температура читање, леву температура програм (НВИДИА монитор), а температура је отишао изнад 60 степени Целзија, ИД рећи о високом 60 -, можда чак и у 70-тих и пријатељ ми је рекао да то стварно би требало да иде изнад 55 -- 60 степени Целзија Па Им гуессинг због гаранција, ми треба да бисте добили мој селф нову картицу, а такође постоји тачка поновног покретања рачунара од нуле? да ће се ишта поправити или највероватније не, и ја схуолднт проћи са њим ..? Јави ми што је пре могуће. |
|
| |||
| |||
| Па они температурама за графичке картице су у реду, неке графичке картице до 80 + прилично једноставно, а опет бити у реду, само реарлы бринути о онима врста температурама ако тај ваш ЦПУ темп. |