![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üzgünüz. Ayrıca her şey çok ölüyor açıklamak bir PSU sorunu .. olabilir. Eğer bir hafta veya yönetmek bu nedenle Dell geri göndermek istiyorsanız, sorun giderme zaman kaybı olabilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bu önceden kılan tek şey-almak değer sistemleri inşa hakkında.
| |||
| |||
| Yani bilgisayar gecede hayatta, ve ben aslında kartı test karar verdi, ben (full) ayarları ve bir kaç dakika ve oyun DMC4 seçtim sadece rastgele bir oyun koştum ve nvlddmkm mesaj ile düştü .. şimdi ben sadece temelde tavsiye gerekirse, ne yapabilirim? -bilgisayar toz temiz -gibi bir sürücü geri çalıştım için güncelleyerek en son -eşya henüz hiç hata test Eğer RAM uzun testlerinde tamam olduğunu kontrol bu nedenle temelde bu benim grafik kartı (ya da sadece VRAM) olduğu tahmin Sohbet iyi ve bunu değiştirmeniz gerekiyor? Eğer nvlddmkm mesajı tekrar, bu hiçbir şey demek uzattı çünkü DMC4 iyi hafta önce tam ayarları üzerinde çalıştı ve sadece son kadar popping başladı) nvlddmkm (not sabit oldu tavsiye büyük mutluluk duyacağız |
|
| |||
| |||
| Ne zaman, bu eski bir kaldırma yaptım yeni sürücü yüklü? Ben şimdi var sürücü, tamamen, daha sonra HD herşeyi nVidia ve süpürme yeniden sürücünüzü yeniden kaldırmak olacaktır. Gerçekten 'geri' göndermek söylüyorlar, bu yüzden de bu noktadan önce herşeyi deneyebilirsiniz istemiyorum. Aksi takdirde bu konuda 50/50 VRAM: PSU's.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ben NVIDIA sürücülerini ve hardrive süpürüp götürdü ve yeni bir kopyasını yeniden yüklenmesi dışında i aynı sorun var gibi BIOS'unda sorunları. Im onun bir sürücü sorunu tahmin çünkü çünkü sürücüleri henüz yüklenmediği havent eğer Theres şey bu sürücü ilgili olarak cant BIOS'unda görünüyor? Sohbet tamamen emin değilim ama benim tahminim şu. Bu PSU hakkında ne şimdi aniden of harekete neden olur? bir yıl boyunca, hem de dışarı temizlenip iyi çalışıyordu toz bilgisayarı, hatta PSU fanları çok emin değilim, eğer ne sorunu neden olacak's. Bir arkadaşım bu belki kart ve overheated olduğu bazı sorunlar yol açmış olabileceği öne sürdü? Bunun nedeni, bilgisayar genellikle kapatın ve bu nvlddmkm mesaj almak ya da aşırı hareketsiz, ne zaman bir oyun oynadı veya tam ekran videoyu izledim sorunlara neden oluyor. Yani benim tahminim çünkü veya VRAM aşırı bir kart gerçek bir kusur olduğunu her durumda ... ama ben değil uzman burada olduğum için, 'sadece burada öneriler dışarı atıyorum. Lütfen bana en kısa zamanda sizin giriş biliyorum, teşekkürler sağlar. |
|
| |||
| |||
| Bazı sıcaklık monitörler çalışan denenmiş bir şekilde ısı ne olduğunu görmek için her zaman göz önünde bulundurarak sistem bir hata ile gelir mi? |
|
| |||
| |||
| Nasıl ki aslında emin değilim, ancak bir grafik kartı bile masaüstü bazen önemli programı çalışırken olur at başarısız olacağını varsa bir korelasyon Theres Bilmiyorum, başarısızlık, bu nedenle temelde bu, ya da hemen hemen kesin rastgele Bir oyun veya video çalışıyor |
|
| |||
| |||
| Bu noktada bile o büyük olasılıkla herşeyi göndermek zorunda ediyorum aşağı daralmış, Dell'in kendiniz tamir isteyebilir edecek değillerdi. Sadece ve onları dışarı tür izin yapın.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Önce tüm bu sorunlar oluyor başladı benim garanti birkaç gün sona erdi çıkıyor Oyun sırasında ve kare / sn ölçüde düşmüştür, 8-12 olmak sadece arasında 40 veya üzerinde ben inanıyorum için kullanılan bir performans testi aldı Ve ben, sıcaklık programı (NVIDIA monitör) ve sıcaklık 60 derece Celcius, No yukarıda gitti sol bir sıcaklık okuma çekmek mi ilgili yüksek say 60's, hatta belki de bir 70 ve bir arkadaşım bu gerçekten 55 üzerinde git shouldn't söyledi -- 60 derece santigrat Yani Im garanti nedeniyle tahmin, Ben bile yeni bir kart almak gerekiyor ve ayrıca bir noktaya sıfırdan bilgisayar yeniden başlatılıyor? bu düzeltmenin bir şey ya da büyük olasılıkla değil, ben ile birlikte .. git shuoldnt? Bana en kısa zamanda bildirin. |
|
| |||
| |||
| Iyi bir grafik kartı için bu sıcaklıklarda iyi, bazı grafik kartları ulaşabilirsiniz 80 + oldukça kolay ve hala yoluna, sadece rearly sıcaklıklarda bu tür konuda şu CPU ısı endişe gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |