менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Nvlddmkm повідомлення +

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2008, 18:22
Донор групи

Default Nvlddmkm повідомлення +

Ой, вибачте.

Можна було б також .. БП проблема може пояснити все інше теж вмирає.

Якщо ви можете обійтися без неї протягом тижня або біля того я б відправити його назад в Dell, усунення неполадок може бути марною тратою часу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 жовтня 2008, 23:44
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Якщо ви можете обійтися без неї протягом тижня або біля того я б відправити його назад в Dell, усунення неполадок може бути марною тратою часу.
Та, мабуть, єдина річ, яка робить вбудованих системах варто витратити час.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 6 жовтня 2008, 13:49
Член групи

Таким чином, комп'ютер вижили відразу, і я вирішив перевірити насправді картка, я побігла просто випадкова гра (вибрав DMC4) по повній настройки і через кілька хвилин, і гра впав з nvlddmkm повідомленні ..

так що тепер я просто потрібна порада в основному, що мені робити?
-комп'ютер чистий від пилу
випробуваною відкат драйверів, а також оновлення до самої останньої
випробування на артефакти ще немає помилок
перевірив, якщо ОЗУ було ОК в розширеному тестах

тому в основному їм здогадатися, що моя відеокарта (або просто VRAM) не годиться, і мені потрібно замінити його? тому що якщо nvlddmkm повідомлення вискочив знову, це означає, що нічого не було зафіксовано (зауважимо, що DMC4 працював штрафу тижнів тому на повному настройками, і лише нещодавно nvlddmkm почали з'являтися)

рада буде прийнята з вдячністю
Old 6 жовтня 2008, 15:57
Донор групи

При установці нового драйвера, ви видаліть старий? Я хотів би видалити драйвер у вас є зараз, повністю підмітати високої чіткості все NVidia, а потім повторно встановити, що драйвера.

Я дійсно не хочу сказати "відправити його назад", тому можуть також спробувати все, до цього моменту. В іншому випадку це приблизно 50/50 VRAM: БП.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 6 жовтня 2008, 20:26
Член групи

Я прокотилася Hardrive від NVIDIA драйверів і перевстановити свіжі копії, за винятком я отримав такою ж проблемою, а також проблем в BIOS. Im вгадуючи його не водій проблема, тому що якщо Theres щось з'явиться в BIOS він нахиляє бути пов'язані драйверів, тому що драйвери гавань була завантажена ще?

їм не зовсім впевнений, але я думаю Thats. Про БП, щоб змусити його діяти зараз раптом? він працює штраф за рік, а також і вичистити комп'ютер від пилу, навіть блок живлення вентиляторів тому я не впевнений, що те, що викличе проблеми. Друг запропонував що, можливо, ця карта була перегріта, і, можливо, викликало деякі проблеми? або перегріву як і раніше, створює проблеми, тому що комп'ютер, як правило, закриті і отримати nvlddmkm повідомлення, коли я грав в гру чи спостерігали повне відеоекран.

Так що в будь-якому випадку я думаю, фактичні недоліки в карти з-за перегріву або VRAM ... Але я не є експертом тут, я ', просто викидали пропозиції.

Будь ласка, дайте мені знати вашу інформацію з цього питання якомога швидше, дякую вам.
Old 6 жовтня 2008, 23:34
Донор групи

Ви намагалися запустити деякі температура монітора і ведення будь-якого очі на них, щоб побачити те, що темп це коли система поставляється з помилкою?
Old 7 жовтня 2008, 16:03
Член групи

Я не знаю, як зробити це насправді, але я не знаю, якщо Theres кореляція існує тому, що відеокарта б навіть зазнають невдачі на робочому столі іноді, коли основна програма не буде запущена, тому в основному це випадково, або майже визначено провал При запуску гри або відео
Old 7 жовтня 2008, 19:48
Донор групи

На даний момент, навіть якщо б він звузив ви швидше за все, доведеться відправити весь штуку, Dell не збирається просити вас, щоб відновити її самостійно.

Я просто це зробити, і нехай їм розібратися.
Old 8 жовтня 2008, 20:48
Член групи

Виявляється, моя гарантія закінчилася кілька днів тому всі ці проблеми почали відбувається

Під час гри я взяв випробування на ефективність і моя кадрів, різко скоротився час тільки 8-12, коли це було 40 або більше я вважаю,

І я зробив прийняти температура читанні, залишив Температура програми (NVIDIA монітора), а температура пішли вище 60 градусів за Цельсієм, Ід говорити про високу 60-х, може бути, навіть у 70-х і один з друзів розповів мені, що це дійсно shouldn't піднімається вище 55 -- 60 градусів за Цельсієм

Таким Im ворожити, оскільки гарантії, мені необхідно отримати моє себе нові карти, а також чи є точка перезавантаження комп'ютера з нуля? буде що-небудь виправити або, швидше за все, немає, і я shuoldnt пройти через це ..?

Дозвольте мені знати якомога швидше.
Old 8 жовтня 2008, 23:55
Донор групи

Ну ці температури для відеокарти є штраф, деяких відеокарт може досягати 80 + дуже легко, і все ще буде добре, ти тільки rearly потрібно турбуватися про тих роду температурах, якщо ваш процесор Thats темп.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.