![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ой, вибачте. Можна було б також .. БП проблема може пояснити все інше теж вмирає. Якщо ви можете обійтися без неї протягом тижня або біля того я б відправити його назад в Dell, усунення неполадок може бути марною тратою часу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та, мабуть, єдина річ, яка робить вбудованих системах варто витратити час.
| |||
| |||
| Таким чином, комп'ютер вижили відразу, і я вирішив перевірити насправді картка, я побігла просто випадкова гра (вибрав DMC4) по повній настройки і через кілька хвилин, і гра впав з nvlddmkm повідомленні .. так що тепер я просто потрібна порада в основному, що мені робити? -комп'ютер чистий від пилу випробуваною відкат драйверів, а також оновлення до самої останньої випробування на артефакти ще немає помилок перевірив, якщо ОЗУ було ОК в розширеному тестах тому в основному їм здогадатися, що моя відеокарта (або просто VRAM) не годиться, і мені потрібно замінити його? тому що якщо nvlddmkm повідомлення вискочив знову, це означає, що нічого не було зафіксовано (зауважимо, що DMC4 працював штрафу тижнів тому на повному настройками, і лише нещодавно nvlddmkm почали з'являтися) рада буде прийнята з вдячністю |
|
| |||
| |||
| При установці нового драйвера, ви видаліть старий? Я хотів би видалити драйвер у вас є зараз, повністю підмітати високої чіткості все NVidia, а потім повторно встановити, що драйвера. Я дійсно не хочу сказати "відправити його назад", тому можуть також спробувати все, до цього моменту. В іншому випадку це приблизно 50/50 VRAM: БП.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я прокотилася Hardrive від NVIDIA драйверів і перевстановити свіжі копії, за винятком я отримав такою ж проблемою, а також проблем в BIOS. Im вгадуючи його не водій проблема, тому що якщо Theres щось з'явиться в BIOS він нахиляє бути пов'язані драйверів, тому що драйвери гавань була завантажена ще? їм не зовсім впевнений, але я думаю Thats. Про БП, щоб змусити його діяти зараз раптом? він працює штраф за рік, а також і вичистити комп'ютер від пилу, навіть блок живлення вентиляторів тому я не впевнений, що те, що викличе проблеми. Друг запропонував що, можливо, ця карта була перегріта, і, можливо, викликало деякі проблеми? або перегріву як і раніше, створює проблеми, тому що комп'ютер, як правило, закриті і отримати nvlddmkm повідомлення, коли я грав в гру чи спостерігали повне відеоекран. Так що в будь-якому випадку я думаю, фактичні недоліки в карти з-за перегріву або VRAM ... Але я не є експертом тут, я ', просто викидали пропозиції. Будь ласка, дайте мені знати вашу інформацію з цього питання якомога швидше, дякую вам. |
|
| |||
| |||
| Ви намагалися запустити деякі температура монітора і ведення будь-якого очі на них, щоб побачити те, що темп це коли система поставляється з помилкою? |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, як зробити це насправді, але я не знаю, якщо Theres кореляція існує тому, що відеокарта б навіть зазнають невдачі на робочому столі іноді, коли основна програма не буде запущена, тому в основному це випадково, або майже визначено провал При запуску гри або відео |
|
| |||
| |||
| На даний момент, навіть якщо б він звузив ви швидше за все, доведеться відправити весь штуку, Dell не збирається просити вас, щоб відновити її самостійно. Я просто це зробити, і нехай їм розібратися.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Виявляється, моя гарантія закінчилася кілька днів тому всі ці проблеми почали відбувається Під час гри я взяв випробування на ефективність і моя кадрів, різко скоротився час тільки 8-12, коли це було 40 або більше я вважаю, І я зробив прийняти температура читанні, залишив Температура програми (NVIDIA монітора), а температура пішли вище 60 градусів за Цельсієм, Ід говорити про високу 60-х, може бути, навіть у 70-х і один з друзів розповів мені, що це дійсно shouldn't піднімається вище 55 -- 60 градусів за Цельсієм Таким Im ворожити, оскільки гарантії, мені необхідно отримати моє себе нові карти, а також чи є точка перезавантаження комп'ютера з нуля? буде що-небудь виправити або, швидше за все, немає, і я shuoldnt пройти через це ..? Дозвольте мені знати якомога швидше. |
|
| |||
| |||
| Ну ці температури для відеокарти є штраф, деяких відеокарт може досягати 80 + дуже легко, і все ще буде добре, ти тільки rearly потрібно турбуватися про тих роду температурах, якщо ваш процесор Thats темп. |