![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| След излизане на игра, а понякога и само докато използвате FireFox, ще се майстора - както в "старите" артефакти прозорец's остана на екрана, ще трябва да мишката върху раздела или нещо в ФР да го да се яви , както и системата като цяло доста бавно. Някога имах проблем, когато CoD4 да хленча, че е от видео памет, което ме кара да мисля, че е проблем. Моят въпрос е защо това се случва. Бях под предположението, че на 320MB VRAM на G80 8800GTS би било достатъчно, въпреки че аз съм вървят двойно 1440x900 монитори. Имам 2GB оперативна памет и обикновено няма проблем в това отношение (taskman казва, че имам много свободно). Картата работи може би най-55C при натоварване. Някакви идеи? Трябва ли да продават тази карта за 8800GT?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чрез SIG - е този в XP или Vista? Или и двете?
| |||
| |||
| Аз не обувка в Изглед почти толкова много, така че аз не мога да кажа. Аз също не игра за нея, което е, когато по-голямата част от това се случи. Ще понякога просто се видео грешки, като цяло: неуспех да се създаде d3d устройство и др Рестартирайте определя всичко това, и температурата на картата е доста под нормата.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |