menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Příležitostné obklady

Reply

Thread Nástroje
Old 5 června 2008, 19:35
Dárce Skupina

Default Příležitostné obklady

Poté, co přestali kouřit hru, a někdy přitom jen použít prohlížeč Firefox, dostanu se obklad - jako ve "starých" artefakty oken pobytu na obrazovce, budu muset myší nad záložku, nebo něco na FF dostat se má zobrazovat , a systém je obecně docela pomalý. Jednou jsem měl problém, kdy by CoD4 kňučet, že to bylo z video paměti, což je pro mě myslím, že je to problém.

Moje otázka je, proč se to děje. Byl jsem za předpokladu, že 320mb paměti VRAM na G80 8800GTS bude stačit, když jsem se systémem dvou monitorech 1440x900. Mám 2GB RAM a obvykle není žádný problém, v tomto ohledu (taskman říká, že mám spoustu zdarma). Karta běží asi 55C při plném zatížení.

Any ideas? Bych měl prodat tuto kartu za 8800GT?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 8 června 2008, 07:53
Dárce Skupina

Via sig - je to v XP nebo Vista? Nebo obojí?

Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základní deska:
Asus P5N-E
Paměť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mrtvý
Case / PSU:
Generic věc, Generic PSU
Chlazení:
Žalman 92 mm
Síť / Internet:
palubě
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operační systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 8 června 2008, 09:55
Dárce Skupina

I don't bota do Průhled skoro stejně, takže nemohu říct. Já také ne hru na to, což je, když většinou se to stane.

Budu někdy jen dostat video chyby obecně: neschopnosti vytvořit D3D zařízení apod. Restart opravy všechno, a teplota karty je hluboko pod normální.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC shazovat a ojediněle mrznoucí s BSOD Stop Zprávy - ne paměť nebo pevný disk releach Obecné Hardware Chat 2 12 června 2009 07:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.