![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετά το κλείσιμο ενός παιχνιδιού, και μερικές φορές ενώ χρησιμοποιείτε μόνο FireFox, θα πάρω πλακάκια - όπως, "παλιά" εκθέματα παράθυρα για παραμονή στην οθόνη, θα πρέπει να του ποντικιού πάνω από μια καρτέλα ή κάτι σε FF για να το πάρει για να εμφανιστούν , και το σύστημα είναι γενικά πολύ αργή. Κάποτε είχα ένα πρόβλημα όπου CoD4 θα γκρινιάζει ότι ήταν έξω από μνήμης βίντεο, το οποίο με κάνει να πιστεύω ότι είναι το θέμα. Το ερώτημά μου είναι γιατί συμβαίνει αυτό. Ήμουν με την παραδοχή ότι η 320MB VRAM της σχετικά με την G80 8800GTS θα είναι αρκετή, αν και Τρέχω για δύο οθόνες 1440x900. Έχω 2GB RAM και συνήθως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την άποψη αυτή (taskman λέει έχω αρκετό ελεύθερο). Η κάρτα τρέχει σε ίσως 55C στο φορτίο. Κάθε ιδέες; Πρέπει να πωλούν αυτή την κάρτα για μια 8800GT;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Via sig - είναι αυτό σε XP ή Vista; Ή και τα δύο;
| |||
| |||
| Δεν εκκίνηση σε Vista σχεδόν τόσο πολύ, ώστε δεν μπορώ να πω. Επίσης, δεν παιχνίδι σε αυτό, το οποίο είναι όταν η πλειοψηφία των συμβεί αυτό. Θα πάρει μερικές φορές απλώς βίντεο σφάλματα κατά γενικό κανόνα: αποτυχία δημιουργίας D3D συσκευή, κλπ. καθορίζει Επανεκκίνηση όλα αυτά, και η θερμοκρασία της κάρτας είναι κάτω από τα κανονικά.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |