kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Alkalmi csempézés

Reply

Téma eszközök
Old Június 5, 2008, 19:35
Donor Group

Default Alkalmi csempézés

Miután otthagyta a játék, néha pedig csak egyszerűen FireFox, hozok csempézés - mint a "régi" ablakok a leletek marad meg a képernyőn, azt kell majd az egeret egy pánt vagy valami FF-hoz kap, hogy megjelenjen és a rendszer általában elég lassú. Egyszer volt egy probléma, ha CoD4 lenne nyafog, hogy ki a videó memóriát, ami eszembe jutott, hogy ez a kérdés.

A kérdésem az, hogy ez miért történik. Voltam, feltételezve, hogy a 320MB VRAM a G80 8800GTS elég lenne, bár én futás kettős 1440x900 monitor. Nekem van 2GB RAM-mal, és általában nincs probléma ebből a szempontból (taskman mondja Van elég ingyenes). A kártya futó, talán a 55C terhelés.

Van ötleted? Adjam el ezt a kártyát egy 8800GT?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Június 8, 2008, 07:53
Donor Group

Via sig - ez az XP vagy Vista? Vagy mindkettő?

My System: hAvAAck Build 3

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Alaplap:
Asus P5N-E
RAM memória:
GSkill 4GB DDR2
Grafikus kártya (k):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optikai meghajtó (k):
Halott
Case / tápegység:
Generic Case, Generic PSU
Hűtés:
Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
fedélzeten
Monitor (ok):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operációs rendszer (ek):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64 bites
Old Június 8, 2008, 09:55
Donor Group

Nem csomagtartó-ba Kilátás majdnem annyit, így nem tudom megmondani. Azt szintén nem játék ez, ami, ha a többségében ez történik.

Én néha csak kap video hibák általában: nem D3D eszköz létrehozása, stb újraindítása rögzíti mindezt, és a hőmérséklet a kártya jóval normális.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC összeomlik és Fagyáspont alkalmi BSOD Stop Üzenetek - nem memória vagy merevlemez releach Általános fémáru Chat 2 12. június 2009 07:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.