mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Vienkartinės čerpėmis

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 5, 2008, 19:35
Donorų grupės

Po rūkyti žaidimą, o kartais ir tiesiog naudojate Firefox, I'll get čerpėmis - kaip ir "senosios" Windows nie artefaktų buvimo ant ekrano, I'll have to pele per kortelę ar kažką FS gauti ji atrodo ir sistema paprastai yra gana lėtas. Aš kažkada buvo problema, kai CoD4 turėtų verkšlenti, kad tai buvo iš vaizdo atminties, kuri daro man atrodo, kad yra problema.

Mano klausimas yra, kodėl tai vyksta. Buvau darant prielaidą, kad VRAM 320MB dėl 8800GTS G80 bus pakankamai, nors aš rodyti dviem 1440x900 monitorių. Aš turiu 2GB RAM ir paprastai nėra jokių šiuo klausimu (Taskman problema sako turiu daug kainuoja). Kortelė veikia ne tuo apkrova 55C gal.

Any ideas? Ar galiu parduoti šios kortelės 8800GT?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Birželis 8, 2008, 07:53
Donorų grupės

Via sig - tai, XP ar Vista? Ar abu?

Mano sistema: hAvAAck Build 3

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5N-E
RAM atmintis:
GSkill 4GB DDR2
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA e-GeForce 8600GT
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 500GB @ 7200RPM
Optical Drive (s):
Miręs
Case / PSU:
Generic Byla, Generic PSU
Aušinimas:
ZALMAN 92mm
Tinklas / Internetas:
laive
Monitorius (-ai):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Operacinė sistema (-os):
ULT MS Vista, Ubuntu 7.10 64-bit
Old Birželis 8, 2008, 09:55
Donorų grupės

Nemanau įkelti į Vista beveik tiek pat, todėl aš negaliu pasakyti. Aš taip pat nėra žaidimas dėl to, kuris yra kai tai atsitiks dauguma.

Aš kartais tiesiog gauti vaizdo klaidų apskritai: nepavyko sukurti D3D prietaisas, ir tt Iš naujo nustato visos šio ir kortelės temperatūra yra gerokai mažesnė nei įprasta.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.