![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po rūkyti žaidimą, o kartais ir tiesiog naudojate Firefox, I'll get čerpėmis - kaip ir "senosios" Windows nie artefaktų buvimo ant ekrano, I'll have to pele per kortelę ar kažką FS gauti ji atrodo ir sistema paprastai yra gana lėtas. Aš kažkada buvo problema, kai CoD4 turėtų verkšlenti, kad tai buvo iš vaizdo atminties, kuri daro man atrodo, kad yra problema. Mano klausimas yra, kodėl tai vyksta. Buvau darant prielaidą, kad VRAM 320MB dėl 8800GTS G80 bus pakankamai, nors aš rodyti dviem 1440x900 monitorių. Aš turiu 2GB RAM ir paprastai nėra jokių šiuo klausimu (Taskman problema sako turiu daug kainuoja). Kortelė veikia ne tuo apkrova 55C gal. Any ideas? Ar galiu parduoti šios kortelės 8800GT?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Via sig - tai, XP ar Vista? Ar abu?
| |||
| |||
| Nemanau įkelti į Vista beveik tiek pat, todėl aš negaliu pasakyti. Aš taip pat nėra žaidimas dėl to, kuris yra kai tai atsitiks dauguma. Aš kartais tiesiog gauti vaizdo klaidų apskritai: nepavyko sukurti D3D prietaisas, ir tt Iš naujo nustato visos šio ir kortelės temperatūra yra gerokai mažesnė nei įprasta.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |