mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Occasional likšana

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 5, 2008, 19:35
Donors Group

Default Occasional likšana

Pēc smēķēšanas atmešanas spēli, un dažreiz laikā lieto tikai FireFox, es nopirkšu likšana - kā, piemēram, "vecajās" Windows ir artifacts uzturēšanos līdz uz ekrāna, es ņemšu peli cilni vai kaut ko no FF, lai saņemtu to, lai parādās , un sistēma kopumā ir diezgan lēni. Man vienreiz bija problēmas, ja cod4 varētu gausties, ka tas bija no video atmiņas, kas man liek domāt, ka ir jautājums.

Mans jautājums ir, kāpēc tas notiek. Man bija pieņēmums, ka VRAM 320MB par 8800GTS G80, būtu pietiekami, lai gan es skrienu divējāda 1440x900 monitoriem. Man ir 2GB RAM un parasti par to nav šajā sakarā (taskman problēma saka man daudz brīvu). Karte ir sācies varbūt 55.c slodzes.

Any ideas? Man pārdot šo karti uz 8800GT?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūnijs 8, 2008, 07:53
Donors Group

Via sig - tas ir XP vai Vista? Vai abi?

Mana sistēma: hAvAAck Build 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
RAM Operatīvā atmiņa:
GSkill 4GB DDR2
Graphics Card (s):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Miris
Case / PSU:
Generic Case, Generic PSU
Dzesēšana:
ZALMAN 92mm
Tīkla / Internets:
borta
Monitor (s):
Dell 2408WFP UltraSharp 2.048 24 "
Operating System (s):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old Jūnijs 8, 2008, 09:55
Donors Group

Man nav ielādēs Vista gandrīz tikpat daudz, tāpēc es nevaru pateikt. Man arī nav spēle par to, kas ir, kad vairums tā notiek.

Es dažreiz tikai iegūt video kļūdas kopumā: neizdodas izveidot D3D ierīci, uc Restart nosaka visu, un temperatūra karte ir krietni zem normas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Reply

Register

Bookmarks