menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Príležitostné obklady

Reply

Thread Tools
Old 5 júna 2008, 19:35
Darcu Skupina

Default Príležitostné obklady

Potom, čo prestali fajčiť hru, a niekedy pritom len použiť prehliadač Firefox, dostanem sa obklad - ako v "starých" artefakty okien pobytu na obrazovke, budem musieť myšou nad záložku, alebo niečo na FF dostať sa má zobrazovať , a systém je vo všeobecnosti dosť pomalý. Raz som mal problém, kedy by CoD4 kňučať, že to bolo z video pamäte, čo je pre mňa myslím, že je to problém.

Moja otázka je, prečo sa to deje. Bol som za predpokladu, že 320mb pamäte VRAM na G80 8800GTS bude stačiť, keď som sa systémom dvoch monitoroch 1440x900. Mám 2GB RAM a zvyčajne nie je žiadny problém, v tomto ohľade (TaskMan hovorí, že mám veľa zadarmo). Karta beží asi 55C pri plnom zaťažení.

Any ideas? By som mal predať túto kartu za 8800GT?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 8 júna 2008, 07:53
Darcu Skupina

Via sig - je to v XP alebo Vista? Alebo oboje?

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 8 júna 2008, 09:55
Darcu Skupina

Nechcem topánka do Vista skoro rovnako, takže nemôžem povedať. Ja tiež nie hru na to, čo je, keď väčšinou sa to stane.

Budem niekedy len dostať video chyby všeobecne: neschopnosť vytvoriť D3D zariadenia apod Restart opravy všetko, a teplota karty je hlboko pod normálne.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.