![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Potom, čo prestali fajčiť hru, a niekedy pritom len použiť prehliadač Firefox, dostanem sa obklad - ako v "starých" artefakty okien pobytu na obrazovke, budem musieť myšou nad záložku, alebo niečo na FF dostať sa má zobrazovať , a systém je vo všeobecnosti dosť pomalý. Raz som mal problém, kedy by CoD4 kňučať, že to bolo z video pamäte, čo je pre mňa myslím, že je to problém.
Moja otázka je, prečo sa to deje. Bol som za predpokladu, že 320mb pamäte VRAM na G80 8800GTS bude stačiť, keď som sa systémom dvoch monitoroch 1440x900. Mám 2GB RAM a zvyčajne nie je žiadny problém, v tomto ohľade (TaskMan hovorí, že mám veľa zadarmo). Karta beží asi 55C pri plnom zaťažení. Any ideas? By som mal predať túto kartu za 8800GT?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Via sig - je to v XP alebo Vista? Alebo oboje?
|
|||
|
|||
|
Nechcem topánka do Vista skoro rovnako, takže nemôžem povedať. Ja tiež nie hru na to, čo je, keď väčšinou sa to stane.
Budem niekedy len dostať video chyby všeobecne: neschopnosť vytvoriť D3D zariadenia apod Restart opravy všetko, a teplota karty je hlboko pod normálne.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|