![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir oyun bırakma ve sonra bazen ise sadece Firefox kullanıyorsanız, ben - gibi, "eski" Windows's eserler ekranda kalmak fayans alırsınız, ben fare sekme veya FF bir şey üzerinde görünmesini get it gerekecek ve sistem genellikle oldukça yavaş. Bir keresinde bir sorun nerede CoD4 bu video belleği olan bana sorunun çıkardın dışarı edildi whine olurdu. Sorumu neden oluyor olan. Gerçi çift 1440x900 monitör bitiyor Ben varsayım, 320MB VRAM G80 8800GTS yeterli olacağını altında oldu. I ve 2GB RAM var genelde bu açıdan (taskman hiçbir problem ben bol serbest) var diyor. Kart belki 55C yük at çalışıyor. Birisi düşünce? Bir 8800GT bu kartı satmak mı?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Via sig - Bu XP veya Vista nedir? Ya da her ikisi?
| |||
| |||
| Ben içine uzak manzara, ben söyleyemem neredeyse kadar önyükleme yok. Ben de üzerinde olan bir oyun değil bu olur çoğunluğu. Bazen sadece genel olarak video hataları alırsınız: hata D3D cihaz oluşturmak, vb yeniden başlatın düzeltmeleri Tüm bu ve kartın sıcaklığı çok altında normaldir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |