![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен, ако резултатите на различни GPU воля сходен, но ако сте сортиране на параноик за вашите GPU работи при много високо време, просто инсталирате Рива тунер и промяна на скоростта на вентилатора до 5-10% добиви някои впечатляващи резултати. Това е почти unnoticeable в добро разлика, и тя спада си ATI 4870 на бездейства температура от 80C до 49C, с 25% до 35% увеличение на скоростта фен! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| те Терес различен начин от това, че включва отваряне Calasyst контролен център на вземане на нов профил и правиш нещо друго или съм стадо, че около до 50% е най-много преди то да започне да звучи като реактивен двигател
| |||
| |||
| Опитах този метод и той няма да работи за мен. Той беше странно, по мое C: / / Потребители / (Me) няма AppData или всяка друга система, папките, просто фондовата документи, музика, снимки и други папки. |
|
| |||
| |||
| mabye преписката е скрит? в компютъра ми, или това, което някога отидете в Tools> папка Options> View раздела> и кликнете Покажи скритите файлове и папки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто не мога да получа фен да промени върху мина. Става въпрос за един XFX 8600GTS 512MB ПЪРВА - тя просто няма да помръдвам. Това е почти като тя се определя на тази скорост.
| |||
| |||
| Вие probaby DONT нужда да се притеснявате за това само по време на ATI 48xx серия предизвика поставиха фен скоростта толкова ниско, така му не е прекалено силен |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво Охлаждане Трябва ли да получа? | Compasky | Случаи & Power Доставки | 1 | 13 Jan 2008 22:25 |
| Охлаждане | duckbutter | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 14 Окт 2007 05:13 |
| Охлаждане на процесора | mxmad32 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 3 октомври 2007 10:43 |
| Охлаждане | Наркоман | Графика на карти & Монитори | 4 | 14-ти септември 2007 06:36 |
| Какво охлаждане Използвате ли? | quinda | Общи Хардуер Чат | 2 | 20 октомври 2006 09:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |