![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, pokud výsledky na různých GPU to bude podobné, ale pokud jsou jakési paranoidní o vaší GPU běží na velmi vysoké temps, jednoduše instalovat Riva tuner a změnou otáček až 5-10% výnosů některých impozantní výsledky. To je téměř nepozorovatelný rozdíl ve zvuku, a klesla moje ati 4870 je nečinný teplota od 80C do 49C s 25% až 35% zvýšení otáček ventilátoru! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya theres jiným způsobem o tom, že zahrnuje otevření Calasyst řídicím centrem vytvořit nový profil a něco dělat, nebo jiné i stádo, že asi až na 50% je max. před tím, než začne znít jako tryskový motor
| |||
| |||
| Snažil jsem se, že způsob, a to by nebyla práce pro mě. Bylo to divné, v mém C: / / Users / (ME) neexistuje appdata nebo jakýkoliv jiný systém složek, jen skladem dokumenty, hudbu, obrázky, atd. složek. |
|
| |||
| |||
| mabye souboru byla skryta? v mém počítači, nebo co vůbec jít do Nástroje> Možnosti složky> zobrazit kartu> a klepněte na položku Zobrazit skryté soubory a složky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen jsem nemůže dostat ventilátoru změnit na mé straně. Je to XFX 8600GTS 512mb jedno - to prostě nebude ustoupit. Je to skoro, jako je stanoveno na této rychlosti.
| |||
| |||
| Vám probaby dont nemusejí mít obavy z temps na to jen ATI řady 48xx protože nastavit otáčky ventilátoru tak nízký, takže není příliš nahlas |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chlazení Co mám? | Compasky | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 13. ledna 2008 22:25 |
| Chlazení | duckbutter | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 14. říjen 2007 05:13 |
| Chlazení procesoru | mxmad32 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 3. října 2007 10:43 |
| Chlazení | Junkie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 14. Září 2007 06:36 |
| Co chlazení používáte? | quinda | Obecné Hardware Chat | 2 | 20. říjen 2006 09:28 |
| Thread Nástroje | |
| |