μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Odd αλλά χρήσιμη συμβουλή GPU ψύξης.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 17:50
Μέλος Ομάδα

Δεν είμαι σίγουρος αν τα αποτελέσματα σε διαφορετικές GPU της θα είναι παρόμοια, αλλά αν είναι το είδος παρανοϊκό σας GPU τρέχει σε πολύ υψηλές temps, απλά εγκαθιστώντας Riva δέκτη και την αλλαγή του ανεμιστήρα επιτάχυνση 5-10% των αποδόσεων μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό είναι σχεδόν unnoticeable σε καλή διαφορά, και αυτό μου ATI 4870 έπεσε σε αδράνεια της θερμοκρασίας από 80C έως 49C με 25% σε 35% αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα!
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 17:58
Ομάδα Δωρητών

Theres ya έναν διαφορετικό τρόπο για να γίνει αυτό που συνεπάγεται το άνοιγμα Calasyst κέντρο ελέγχου κάνουν ένα νέο προφίλ και να κάνει κάτι άλλο ή θ αγέλη ότι περίπου μέχρι το 50% είναι το μέγιστο πριν αρχίσει να ηχεί σαν ένα jet κινητήρα

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 18:02
Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα και ότι η μέθοδος αυτή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει για μένα. Θα ήταν παράξενο, το C μου: / / χρήστες / (Me) δεν υπάρχει appdata ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα φακέλων, μόνο το υλικό έγγραφα, μουσική, φωτογραφίες, κτλ φακέλους.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 18:35
Ομάδα Δωρητών

mabye το αρχείο ήταν κρυμμένα; στον υπολογιστή σας ή ό, τι μου πάει ποτέ σε εργαλεία> επιλογές φακέλων> καρτέλα άποψη> και κάντε κλικ στο Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 10:54
Ομάδα Δωρητών

Απλά δεν μπορούμε να τον ανεμιστήρα για να αλλάξει το δικό μου. Είναι μια XFX 8600GTS 512MB ένα - δεν θα κινούμαι. Είναι σχεδόν όπως αυτή καθορίζεται σε ότι ταχύτητα.

Mobo είναι MSI P6N SLI V2.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 13:22
Ομάδα Δωρητών

σας probaby dont ανάγκη να ανησυχούν για το χρόνο για αυτό ακριβώς το ATI 48xx σειρά αιτία που έχουν καθορίσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα τόσο χαμηλή ώστε να μην τα πολύ δυνατά
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.