![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν τα αποτελέσματα σε διαφορετικές GPU της θα είναι παρόμοια, αλλά αν είναι το είδος παρανοϊκό σας GPU τρέχει σε πολύ υψηλές temps, απλά εγκαθιστώντας Riva δέκτη και την αλλαγή του ανεμιστήρα επιτάχυνση 5-10% των αποδόσεων μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό είναι σχεδόν unnoticeable σε καλή διαφορά, και αυτό μου ATI 4870 έπεσε σε αδράνεια της θερμοκρασίας από 80C έως 49C με 25% σε 35% αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Theres ya έναν διαφορετικό τρόπο για να γίνει αυτό που συνεπάγεται το άνοιγμα Calasyst κέντρο ελέγχου κάνουν ένα νέο προφίλ και να κάνει κάτι άλλο ή θ αγέλη ότι περίπου μέχρι το 50% είναι το μέγιστο πριν αρχίσει να ηχεί σαν ένα jet κινητήρα
| |||
| |||
| Προσπάθησα και ότι η μέθοδος αυτή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει για μένα. Θα ήταν παράξενο, το C μου: / / χρήστες / (Me) δεν υπάρχει appdata ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα φακέλων, μόνο το υλικό έγγραφα, μουσική, φωτογραφίες, κτλ φακέλους. |
|
| |||
| |||
| mabye το αρχείο ήταν κρυμμένα; στον υπολογιστή σας ή ό, τι μου πάει ποτέ σε εργαλεία> επιλογές φακέλων> καρτέλα άποψη> και κάντε κλικ στο Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά δεν μπορούμε να τον ανεμιστήρα για να αλλάξει το δικό μου. Είναι μια XFX 8600GTS 512MB ένα - δεν θα κινούμαι. Είναι σχεδόν όπως αυτή καθορίζεται σε ότι ταχύτητα.
| |||
| |||
| σας probaby dont ανάγκη να ανησυχούν για το χρόνο για αυτό ακριβώς το ATI 48xx σειρά αιτία που έχουν καθορίσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα τόσο χαμηλή ώστε να μην τα πολύ δυνατά |