![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran ako su rezultati na različitim GPU-a će biti slični, ali ako ste vrstu paranoidnog o svom GPU prikazivati na vrlo visokoj temps, jednostavno instaliranje RIVA tunerom i mijenjanje ventilatora ubrzati 5-10% prinosa neke impresivne rezultate. To je gotovo unnoticeable razlika u zvuk, i pao je moj ATI 4870's neprisutan temp od 80C do 49C sa 25% na 35% povećanje brzine ventilatora! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya theres drugačiji način to radiš involes otvaranja Calasyst centar stvaranje novog profila i radite nešto ili drugim govedima i da je oko 50% do max je prije nego što počne da zvuk poput mlazni motor
| |||
| |||
| JA pokušao taj način i to ne bi radili za mene. Bilo je čudno, u moj C: / Users / (Me) nema appdata ili bilo koji drugi sustav mape, samo zaliha dokumente, glazbu, slike, itd. mape. |
|
| |||
| |||
| mabye je skrivena datoteka? u vašem računalu ili što ikada ići na tools> folder options> View karticu> i kliknite pokazuju skrivene datoteke i mape |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mogu dobiti ventilatora za promjenu na moju. To je XFX 8600GTS 512MB jedno - on jednostavno neće mrdnuti. To je gotovo kao da je fiksni na tom brzinom.
| |||
| |||
| probaby vas ne morate brinuti o temps na ovom samo ati 48xx serije uzrokuju ih postavite tako niske brzine ventilatora tako svojim ne previše glasno |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što Cooling Trebam li dobiti? | Compasky | Cases & Power Supplies | 1 | 13 siječanj 2008 22:25 |
| Hlađenje | duckbutter | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 14. listopad 2007 05:13 |
| CPU Cooling | mxmad32 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 3. listopad 2007 10:43 |
| Hlađenje | Narkoman | Graphics Cards & Monitors | 4 | 14. Ruj 2007 06:36 |
| Što da li vi koristite za hlađenje? | quinda | General Hardware Chat | 2 | 20. listopad 2006 09:28 |
| Thread Tools | |
| |