![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, ha az eredmények a különböző GPU's hasonló lesz, de ha van egyfajta paranoid hozzáértési GPU futó nagyon magas temps, egyszerű telepítésével Riva tuner és változik a ventilátor sebessége akár 5-10%-os hozamok néhány látványos eredményeket. Ez majdnem unnoticeable hang különbség, és leesett az én ATI 4870's idle temp a 80C a 49C egy 25%-ról 35%-a ventilátor sebességét növeli! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya ott egy másik módja, hogy ez együtt jár megnyitása Calasyst Vezérlőközpont, hogy egy új profilt, és csinálsz valamit, vagy más I-állomány mintegy 50%-áig az a maximum, mielőtt elkezdi a hang, mint egy sugárhajtómű
| |||
| |||
| Próbáltam, hogy a módszer, és ez nem dolgozik értem. Ez furcsa, én a C: / / Felhasználók / (Me) nincs AppData vagy bármilyen más mappákat, csak a készlet dokumentumokat, zenéket, képeket, stb mappákat. |
|
| |||
| |||
| mabye a fájl rejtett? a saját gépen, vagy mi egyre megy, hogy az Eszközök> Mappa beállításai> Nézet fülre> és kattintson a Rejtett fájlok és mappák |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I just can't get a ventilátor változtatni az enyémet. Ez egy XFX 8600GTS 512MB is - csak nem moccant. Majdnem mint azt rögzíteni, hogy a sebességet.
| |||
| |||
| Ön dont probaby kell aggódni a temps erre csak az ATI 48xx sorozat okoznak azok a ventilátor sebességét igen alacsony, így nem túl hangosan |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi Cooling Amennyiben kapok? | Compasky | Cases & Power Supplies | 1 | 13. január 2008 22:25 |
| Hűtés | duckbutter | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 14. október 2007 05:13 |
| Hűtés CPU | mxmad32 | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 3. október 2007 10:43 |
| Hűtés | Junkie | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 14. Szeptember 2007 06:36 |
| Milyen hűtést használ? | quinda | Általános fémáru Chat | 2 | 20. október 2006 09:28 |
| Téma eszközök | |
| |