![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח אם התוצאות על GPU's שונים יהיה דומה, אבל אם אתה סוג של פרנואיד על GPU לפעול בשעה temps מאוד גבוהה, פשוט התקנת כונן riva ושינוי מהירות המאוורר של כ 5-10% מניב תוצאות מרשימות. זה נשמע כמעט unnoticeable ב הבדל, והוא ירד לי 4870 של ATI לפהות טמפ מ 80C ל 49C עם 25% ל 35% מהירות המאוורר להגדיל! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| theres לך דרך אחרת לעשות זאת היא involes פתיחת Calasyst מרכז בקרת ביצוע פרופיל חדש או לעשות משהו אחר, כי אני עדר בערך עד 50% הוא מקסימלי לפני שהוא מתחיל נשמע כמו מנוע סילון
| |||
| |||
| ניסיתי את השיטה וזה לא עובד בשבילי. זה היה מוזר, שלי C: / / משתמשים / (אני) אין appdata או כל סוג אחר של תיקיות המערכת, רק את המניה מסמכים, מוסיקה, תמונות, תיקיות ועוד. |
|
| |||
| |||
| mabye הקובץ היה מוסתר? את המחשב שלי או מה בכלל ללכת על כלים> אפשרויות תיקייה> לשונית תצוגה> ולחץ על הצג קבצים ותיקיות מוסתרים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני פשוט לא יכול לקבל את אוהדת על מנת לשנות את שלי. זוהי XFX 8600GTS 512MB אחד - זה פשוט לא לזוז. זה כמעט כאילו הוא קבוע באותה מהירות.
| |||
| |||
| אתה probaby dont צורך לדאוג לגבי temps על זה רק את ATI כי הם סדרה 48xx בחר מהירות המאוורר כך נמוך כל כך שלו לא יותר מדי חזק |