![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nesu tikras, jei dėl skirtingų GPU's bus gauti panašūs rezultatai, bet jei yra tarsi paranojikas apie savo GPU veikia labai didelės temps, tiesiog diegiant Riva Tuner ir keičiant ventiliatoriaus greitį iki 5-10% derlingumo įspūdingų rezultatų. Tai yra beveik nepastebimos garso skirtumas, ir jis nukrito mano ATI 4.870's idle temp nuo 80C iki 49C ir 25% iki 35% ventiliatoriaus greičio padidinimas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| J. Theres įvairių būdų tai ji involes atidarymo Calasyst kontrolės centro priėmimo naują profilį ir kažką daro ar kiti i banda, kad maždaug iki 50% max, kol ji pradeda skambėti kaip reaktyvinių variklių
| |||
| |||
| Aš bandžiau šį metodą, ir ji neveikia man. Buvo keista, mano C: / Users / (Me) nėra AppData ar bet kurios kitos sistemos katalogus, tiesiog atsargų dokumentus, muziką, nuotraukas ir tt katalogus. |
|
| |||
| |||
| mabye byla buvo paslėpta? savo "My Computer" arba koks nors Eikite į Tools> Folder Options> View tab> ir spustelėkite Rodyti paslėptus failus ir aplankus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I just can't get ventiliatoriaus pakeisti į mano. Tai XFX 8600GTS 512MB vienas - jis tiesiog nebus judintis. Tai beveik kaip ji yra nustatoma, kad greitis.
| |||
| |||
| Jūs probaby dont jaudintis dėl šio tik ATI 48xx serijos temps sukelti jos nustato ventiliatoriaus greitį tokios mažos, kad jos ne per garsiai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas Aušinimo turėčiau gauti? | Compasky | Cases & Power Supplies | 1 | 13 sausis 2008 22:25 |
| Aušinimas | duckbutter | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 14 spalis 2007 05:13 |
| Aušinimas CPU | mxmad32 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 3 spalis, 2007 10:43 |
| Aušinimas | Junkie | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 14 rugsėjis 2007 06:36 |
| Kas aušinimo jūs naudojatės? | quinda | General Hardware Chat | 2 | 20 spalis 2006 09:28 |
| Temos įrankiai | |
| |