![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, ja uz dažādiem GPU's tiks līdzīgus rezultātus, bet, ja jums ir sava veida paranojas par jūsu GPU darbojas ļoti augsts temps, vienkārši uzstādot Riva tuner un mainot ventilatora ātrumu līdz 5-10% dod dažus iespaidīgus rezultātus. Tas ir gandrīz gandrīz neviena nepamanīto skaņas atšķirība, un tā samazinājās mana ati 4.870's idle temp no 80C līdz 49c ar 25% līdz 35% ventilatora ātruma pieaugumu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya theres citādā veidā, kā to izdarīt tā involes atvēršanas Calasyst kontroles panelis pieņemšanas jaunu profilu un dara kaut ko citu i ganāmpulks, ka aptuveni līdz 50% max, pirms tā sāk likties, piemēram, reaktīvo dzinēju
| |||
| |||
| Es to izmēģināju šo metodi, un tas nebūtu darbs mani. Tas bija dīvaini, manā C: / / Users / (Me) nav appdata vai jebkādu citu sistēmu mapes, tikai akciju dokumentus, mūziku, bildes, uc mapes. |
|
| |||
| |||
| mabye fails bija paslēptas? jūsu datoru, vai to, kas kādreiz aiziet uz Tools> Folder Options> skatīt tab> un noklikšķiniet uz Rādīt slēptos failus un mapes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es vienkārši nevar nokļūt ventilatoru mainīt uz mine. Tas XFX 8600GTS 512MB vienu - tas vienkārši nav pakustēties. Tas ir gandrīz tāpat kā tas ir noteikts šī ātruma.
| |||
| |||
| Jums probaby dont jāuztraucas par par šo tikai ati temps 48xx sērija izraisīt viņi nosaka ventilatora apgriezienu tik zema, tāpēc tās nav pārāk skaļi |