![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie wiem, czy wyniki na różnych graficznego będzie podobny, ale jeśli są rodzajem paranoiczne o swoich GPU pracującym na bardzo wysokim temps, wystarczy zainstalowanie Riva Tuner i zmiana wentylatora przyspieszenie 5-10% plonów niektórych imponujące rezultaty. To jest prawie niezauważalnej dźwięku różnica, i spadły na moje ati 4870 bezczynności temp. od 80C do 49C z 25% do 35% wzrost prędkości wentylatora! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya theres różnych sposobów na osiągnięcie tego to zakłada otwarcie Calasyst centrum sterowania podejmowania nowy profil i robienie czegoś lub innych i stada, że o wysokości do 50% to max, zanim zacznie mówić jak silnik odrzutowy
| |||
| |||
| Próbowałem tej metody i nie będzie pracy dla mnie. To było dziwne, w moim C: / / Użytkownicy / (Me) nie ma appdata lub jakichkolwiek innych folderów systemowych, tylko stanie dokumenty, muzykę, zdjęcia, foldery etc. |
|
| |||
| |||
| mabye plik został ukryty? w moim komputerze lub co kiedykolwiek przejdź do Narzędzia> Opcje folderów> zakładka widok> i kliknij opcję Pokaż ukryte pliki i foldery |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I just can't get wentylatora do zmian w kopalni. Jest to jeden XFX 8600GTS 512MB - po prostu nie będzie budżetu. To prawie jak to jest ustalane na takiej prędkości.
| |||
| |||
| Ci probaby dont musiał martwić się o czas na tej właśnie ATI serii 48xx spowodować ich ustawić prędkość wentylatora tak niska, tak jej nie zbyt głośno |