![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur în cazul în care rezultatele la diferite GPU lui vor fi similare, dar dacă este un fel de paranoic despre GPU rulează la foarte mare temps, pur şi simplu a instala Riva tuner şi schimbă viteza ventilatorului de 5-10% randamentelor unele rezultate impresionante. Aceasta este aproape unnoticeable în diferenţa de sunet, şi acesta a scăzut mea ati 4870 e inactiv temp de la 80C la 49C cu 25% la 35% viteza ventilatorului creşte! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| theres tine un alt mod de a realiza acest lucru este involes deschiderea Calasyst Centrul de Control a face un nou profil şi de a face ceva sau de alte i turma despre faptul că până la 50% este de maxim înainte de a începe să sune ca un motor turboreactor
| |||
| |||
| Am încercat şi că metoda nu ar lucra pentru mine. A fost ciudat, la mine în C: / / utilizatori / (Me) nu există nici o AppData sau orice alt sistem de dosare, doar în stoc documente, muzica, poze, etc dosare. |
|
| |||
| |||
| mabye fişierul a fost ascuns? în calculatorul meu, sau ce mai du-te la Tools> Folder Options> vedere fila> şi faceţi clic pe Se afişează fişierele şi folderele ascunse |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu doar nu pot obţine de ventilator pentru a schimba pe al meu. Este o XFX 8600GTS 512MB o - chiar nu se va clinti. Este aproape ca este fix, la care viteza.
| |||
| |||
| probaby tu dont nevoie să vă faceţi griji cu privire la timpul pe acest doar ati 48xx serie cauza ei seta viteza ventilatorului atât de scăzut atât de ei, nu prea tare |
![]() |
|
| Marcaje |