![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, že ak výsledky na rôznych GPU to bude podobné, ale ak sú akési paranoidné o vašej GPU beží na veľmi vysokej temps, jednoducho inštalovať Riva tuner a zmenou otáčok až 5-10% výnosov niektorých impozantné výsledky. To je takmer nepozorovatelný rozdiel vo zvuku, a klesla moje ati 4870 je nečinný teplota od 80C do 49c s 25% až 35% zvýšenie otáčok ventilátora! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya Theres iným spôsobom o tom, že zahŕňa otvorenie Calasyst riadiacim centrom vytvoriť nový profil a niečo robiť, alebo iné aj stádo, že asi až na 50% je max pred tým, než začne znieť ako prúdové motory
| |||
| |||
| Snažil som sa, že spôsob, a to by nebola práca pre mňa. Bolo to divné, v mojom C: / / Users / (ME) neexistuje AppData alebo akýkoľvek iný systém zložiek, len skladom dokumenty, hudbu, obrázky, atď zložiek. |
|
| |||
| |||
| maby súboru bola skryta? v mojom počítači, alebo čo vôbec ísť do Nástroje> Možnosti zložky> zobraziť kartu> a kliknite na položku Zobraziť skryté súbory a priečinky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len som nemôže dostať ventilátora zmeniť na mojej strane. Je to XFX 8600GTS 512mb jedno - to prostě nebude ustúpiť. Je to skoro, ako je stanovené na tejto rýchlosti.
| |||
| |||
| Vám probaby dont nemusia mať obavy z temps na to len ATI série 48xx pretože nastaviť otáčky ventilátora tak nízky, takže nie je príliš nahlas |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chladenie Čo mám? | Compasky | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 13. januára 2008 22:25 |
| Chladenie | duckbutter | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 14. október 2007 05:13 |
| Chladenie procesora | mxmad32 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 3. októbra 2007 10:43 |
| Chladenie | Junkie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 14. September 2007 06:36 |
| Čo chladenie používate? | Quindi | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 20. október 2006 09:28 |
| Thread Tools | |
| |