![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран ако су резултати на различитим ГПУ-а ће бити слични, али ако сте тип параноидног о свом ГПУ приказују на врло високој Темпс, једноставно инсталирање Рива тјунером и мијењање вентилатора убрзати 5-10% приноса неке импресивне резултате. То је готово уннотицеабле разлика у звук, и пао је мој АТИ 4870'с неприсутан темп од 80Ц до 49Ц са 25% на 35% повећање брзине вентилатора! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыа Тхереса другачији начин то радиш инволес отварања Цаласыст центар стварање новог профила и радите нешто или другим говеда и да је око 50% до макс је пре него што почне да звук сличан млазни мотор
| |||
| |||
| ЈА суђен тај начин и то не би радили за мене. Било је чудно, у мој Ц: / Усерс / (Ме) нема аппдата или било који други систем фасцикле, само залиха документе, музику, слике, итд фасцикле. |
|
| |||
| |||
| мабые је скривена датотека? у вашем рачунару или што икада ићи на тоолс> фолдер оптионс> Виеу картицу> и кликните показују скривене датотеке и фасцикле |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не могу добити вентилатора за промену на моју. То је КСФКС 8600ГТС 512МБ једно - он једноставно неће мрднути. То је готово као да је фиксни на том брзином.
| |||
| |||
| пробабы вас не морате бринути о Темпс на овом само ати 48кскс серије узрокују их подесите тако ниске брзине вентилатора тако својим не превише гласно |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта цоолинг Требам ли добити? | Цомпаскы | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 13 јануар 2008 22:25 |
| Хлађење | дуцкбуттер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 14 октобар 2007 05:13 |
| ЦПУ цоолинг | мксмад32 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 3 октобар 2007 10:43 |
| Хлађење | Наркоман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 14. сеп 2007 06:36 |
| Шта да ли ви користите за хладјење? | куинда | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 20 октобар 2006 09:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |