менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Дивним, але корисну пораду для охолодження GPU.

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2008, 17:50
Член групи

Default Дивним, але корисну пораду для охолодження GPU.

Я не впевнений, що результати на різних GPU буде аналогічною, але якщо ви роду параноїдальний про ваш GPU працює на дуже високому Temps, просто установка програми Riva Tuner і зміна швидкості обертання вентилятора вгору на 5-10% дає вражаючі результати. Це майже непомітні в звуці різниця, і вона впала моєї ATI 4870's простою Темп від 80C до 49C з 25% до 35% збільшення швидкості обертання вентилятора!
Old 5 жовтня 2008, 17:58
Донор групи

Я. Theres інший спосіб робити цього involes відкриття центру управління Calasyst створити новий профіль і робити щось або іншого стада я, що приблизно до 50% Макс перш ніж воно починає звучати як реактивний двигун

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 5 жовтня 2008, 18:02
Член групи

Я спробував цей метод, і він не буде працювати для мене. Було дивно, на мій C: / / Користувачі / (Me) не існує AppData або будь-які інші системні папки, а тільки документи фонду, музику, фотографії і т.д. папках.
Old 5 жовтня 2008, 18:35
Донор групи

був захований mabye файл? У моєму комп'ютері або те, що коли-небудь виберіть Сервіс> Властивості папки> вкладка View> і виберіть Показувати приховані файли та папки
Old 6 жовтня 2008, 10:54
Донор групи

Я просто не можу отримати вентилятора змін на мої. Це XFX 8600GTS 512MB - вона просто не зрушить з місця. Це майже як це зафіксовано на цій швидкості.

Mobo є MSI P6N SLI V2.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 6 жовтня 2008, 13:22
Донор групи

Ви probaby Dont потрібно турбуватися про Temps на це просто серія ATI 48xx заподіяти їм встановити швидкість обертання вентилятора так низько, так що його не дуже голосно
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Охолодження Що я повинен отримати? Compasky Справа & блоки живлення 1 13 січня 2008 22:25
Охолодження duckbutter Процесори, материнські плати RAM & 4 14 жовтня 2007 05:13
Охолодження процесора mxmad32 Процесори, материнські плати RAM & 11 3 жовтня 2007 10:43
Охолодження Junkie Графічні карти & Монітори 4 14 вересня 2007 06:36
Що охолодження ви використовуєте? quinda Генеральний обладнання чат 2 20 жовтня 2006 09:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.