![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що результати на різних GPU буде аналогічною, але якщо ви роду параноїдальний про ваш GPU працює на дуже високому Temps, просто установка програми Riva Tuner і зміна швидкості обертання вентилятора вгору на 5-10% дає вражаючі результати. Це майже непомітні в звуці різниця, і вона впала моєї ATI 4870's простою Темп від 80C до 49C з 25% до 35% збільшення швидкості обертання вентилятора! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я. Theres інший спосіб робити цього involes відкриття центру управління Calasyst створити новий профіль і робити щось або іншого стада я, що приблизно до 50% Макс перш ніж воно починає звучати як реактивний двигун
| |||
| |||
| Я спробував цей метод, і він не буде працювати для мене. Було дивно, на мій C: / / Користувачі / (Me) не існує AppData або будь-які інші системні папки, а тільки документи фонду, музику, фотографії і т.д. папках. |
|
| |||
| |||
| був захований mabye файл? У моєму комп'ютері або те, що коли-небудь виберіть Сервіс> Властивості папки> вкладка View> і виберіть Показувати приховані файли та папки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я просто не можу отримати вентилятора змін на мої. Це XFX 8600GTS 512MB - вона просто не зрушить з місця. Це майже як це зафіксовано на цій швидкості.
| |||
| |||
| Ви probaby Dont потрібно турбуватися про Temps на це просто серія ATI 48xx заподіяти їм встановити швидкість обертання вентилятора так низько, так що його не дуже голосно |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Охолодження Що я повинен отримати? | Compasky | Справа & блоки живлення | 1 | 13 січня 2008 22:25 |
| Охолодження | duckbutter | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 14 жовтня 2007 05:13 |
| Охолодження процесора | mxmad32 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 3 жовтня 2007 10:43 |
| Охолодження | Junkie | Графічні карти & Монітори | 4 | 14 вересня 2007 06:36 |
| Що охолодження ви використовуєте? | quinda | Генеральний обладнання чат | 2 | 20 жовтня 2006 09:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |