![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз последва instrutions че учи как да overclock, и аз го направих. Работата е там, когато това, че се отказах от ATItuner, тя UNoverclicks, а след това аз кликнахте на тази настройка, така че doesn't направя. Но когато го направих, и отворена игра, моят монитор объркано и аз трябва да се рестартира, това има тенденция да се случва, когато фен на моята видео карта включва. каквато и да е причина, как иначе мога да overclock моята видео карта? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би сте overclocking го прекалено много, направете го в малки етапи и тест с 3dmark всяко време.
| |||
| |||
| малтретиране опитаме това ... благодаря! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Overclock ми монтирам? | xZoDiACx | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 7 юли 2009 19:58 |
| Би ми P4 520 дръжка един overclock? | NathanNP | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Юни 2009 02:11 |
| Мога ли да overclock моя компютър? ако може, до каква степен? | viperdude | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 3 юни 2009 18:30 |
| Мога ли да overclock на ...... | Борсук | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 18 Jan 2008 16:18 |
| Висока поставил доброто за overclock - проблем? | cyberspacegenie | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 3 ноември 2007 03:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |