![]() |
|
| |||
| |||
| Θα ακολουθηθεί η instrutions ότι διδάσκει πώς να overclock, και το έκανα. Πράγμα είναι, κάθε φορά που θα κλείσετε το ATItuner, θα UNoverclicks και, στη συνέχεια, κάνετε κλικ i αυτή τη ρύθμιση έτσι ώστε να κάνουμε ότι doesn't. αλλά όταν το έκανα, και ανοίξτε ένα παιχνίδι, μου παρακολουθεί θάλασσα και πρέπει να ξεκινήσει πάλι, θα τείνει να συμβεί όταν ο ανεμιστήρας της κάρτας βίντεο μου ανάβει. οποιοδήποτε λόγο, πώς αλλιώς μπορεί i overclock μου κάρτα βίντεο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως να είναι overclocking είναι πάρα πολλά, το κάνω σε μικρά στάδια δοκιμής και με 3dmark κάθε φορά.
| |||
| |||
| άρρωστος δοκιμάσετε ότι ... χάρη! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclock My εξέδρας; | xZoDiACx | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 7 Ιουλ 2009 19:58 |
| Θα μου P4 520 χειριστεί ένα overclock;; | NathanNP | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 12 Ιουν 2009 02:11 |
| Μπορώ να κάνω overclock τον υπολογιστή μου; αν μπορώ, σε ποιο βαθμό; | viperdude | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 3η Ιουν 2009 18:30 |
| Μπορώ να το overclock ...... | Ο Ασβός | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 18 Ιαν 2008 16:18 |
| High pitched ήχο για overclock - πρόβλημα; | cyberspacegenie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 3η Νοε 2007 03:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |