![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sledoval som sa instrutions, že učí, ako na přetaktování, a já to urobil. Vec je, keď som sa ATItuner je UNoverclicks, a potom som klikol toto nastavenie tak, aby doesnt urobiť. ale keď som to urobil, a otvoriť hru, moje monitora neusporiadaný a já musím reštartovať, majú tendenciu sa nestane, keď sa ventilátor môjho Grafická karta zapne. žiadny dôvod, ako inak môžeme aj my přetaktování grafické karty? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno ste přetaktování je príliš veľa, tak v malých stupňoch a test s 3DMark zakaždým.
| |||
| |||
| chorých skúsiť ... vďaka! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Přetaktování Moja Rig? | xZoDiACx | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 7. júla 2009 19:58 |
| By moje P4 520 obslúžiť přetaktování? | NathanNP | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 12 júna 2009 02:11 |
| Môže aj přetaktování môjho PC? jestli můžu, do akej miery? | viperdude | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 3. júna 2009 18:30 |
| Môžem přetaktování sa ...... | V Badger | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 18. január 2008 16:18 |
| Vysoká prenikavý zvuk pre přetaktování - problém? | cyberspacegenie | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 3. November 2007 03:15 |
| Thread Tools | |
| |