![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mohl by mi někdo dát radu o karty, které říkají, že jsou overclocked ... co to znamená? Potřebuji se obávají, že vyhoření? Hledal jsem na tuto kartu: KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Grafická karta ... nějakou radu by rádi ocení. Je to dobrá karta. TigerDirect má za $ 124 ... řekni mi, co si myslíte! Díky znovu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Overclocked je, pokud mají v paměti a základní rychlostí nad populace, je naprosto bezpečné dělat a může být snadno udělat sami Nebude vyhořet, měli byste si jen koupit normální jeden a přetaktování a ušetřit peníze
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je můj AMD Athlon 64 X2 6000 + CPU Overclocked? | slavcho | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 10. červen 2009 09:54 |
| Může A7V8X-LA Kelute Motherboard být Overclocked? | olig | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 8 června 2009 09:37 |
| Nejlepší AGP karty | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 8. února 2008 04:55 |
| Jen overclocked mého PC! | Katana | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 1. ledna 2008 18:15 |
| Jen můj overclocked CPU ... | slipend | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 15. prosince 2007 05:49 |
| Thread Nástroje | |
| |