μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Overclocked Κάρτες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2008, 13:23
Μέλος Ομάδα

Default Overclocked Κάρτες

Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει συμβουλές σχετικά με τις κάρτες που δηλώνουν ότι είναι overclocked ... Τι σημαίνει αυτό;;; Χρειάζεται να ανησυχούν γι 'αυτό καίγονται έξω; Έψαχνα σε αυτή την κάρτα:

KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card

... οποιαδήποτε συμβουλή μου, θα πρέπει να εκτιμηθεί. Είναι αυτή μια καλή κάρτα. TigerDirect έχει αυτό για $ 124 ... πες μου τι νομίζετε! Ευχαριστώ και πάλι!
Old 23η Ιουνίου 2008, 13:29
Συντονιστής Ομάδας

Default Overclocked Κάρτες

Overclocked είναι όταν έχουν τη μνήμη πυρήνα και ταχύτητες άνω των αποθεμάτων, θα είναι απόλυτα ασφαλές να το κάνετε εύκολα και μπορεί να γίνει με τον εαυτό σας

Δεν θα φθαρεί, θα πρέπει να αγοράζουν μόνο ένα κανονικό και ένα Overclock και εξοικονομήσετε χρήματα

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Έχω AMD Athlon 64 x2 6000 + CPU Overclocked; slavcho Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 10 Ιουν 2009 09:54
Μπορεί ένα A7V8X-LA Kelute Motherboard να Overclocked; olig Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 8 Ιουν 2009 09:37
Best AGP κάρτες SamerKrazer Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 8η Φεβ 2008 04:55
Απλά overclocked τον υπολογιστή μου! katana Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 1η Ιαν. 2008 18:15
Απλά μου overclocked CPU ... slipend Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 15 Δεκ. 2007 05:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.