![]() |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει συμβουλές σχετικά με τις κάρτες που δηλώνουν ότι είναι overclocked ... Τι σημαίνει αυτό;;; Χρειάζεται να ανησυχούν γι 'αυτό καίγονται έξω; Έψαχνα σε αυτή την κάρτα: KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card ... οποιαδήποτε συμβουλή μου, θα πρέπει να εκτιμηθεί. Είναι αυτή μια καλή κάρτα. TigerDirect έχει αυτό για $ 124 ... πες μου τι νομίζετε! Ευχαριστώ και πάλι! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Overclocked είναι όταν έχουν τη μνήμη πυρήνα και ταχύτητες άνω των αποθεμάτων, θα είναι απόλυτα ασφαλές να το κάνετε εύκολα και μπορεί να γίνει με τον εαυτό σας Δεν θα φθαρεί, θα πρέπει να αγοράζουν μόνο ένα κανονικό και ένα Overclock και εξοικονομήσετε χρήματα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω AMD Athlon 64 x2 6000 + CPU Overclocked; | slavcho | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 10 Ιουν 2009 09:54 |
| Μπορεί ένα A7V8X-LA Kelute Motherboard να Overclocked; | olig | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 8 Ιουν 2009 09:37 |
| Best AGP κάρτες | SamerKrazer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 8η Φεβ 2008 04:55 |
| Απλά overclocked τον υπολογιστή μου! | katana | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 1η Ιαν. 2008 18:15 |
| Απλά μου overclocked CPU ... | slipend | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 15 Δεκ. 2007 05:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |