kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Overclocked Cards

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2008, 13:23
Csoport tagja

Default Overclocked Cards

Tudna valaki adjon nekem tanácsot, hogy a kártyát úgy, hogy overclocked ... mit jelent??? Muszáj, hogy aggódik, hogy égett ki? Én néztem ezt a kártyát:

KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card

... bármilyen tanácsadásra lenne kedves méltányolni. Ez egy jó kártya. TigerDirect megvan a 124 $ ... mondd meg, mit gondolnak! Köszönet újra!
Old Június 23 2008, 13:29
Moderátor Csoport

Default Overclocked Cards

Overclocked is, ha a memória és a mag sebesség felett raktáron, hogy nem teljesen biztonságos, és könnyen el lehet végezni magad

Ez nem elég, ha csak vesz egy normál és egy Overclock és menteni egy kis pénzt

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az én AMD Athlon 64 X2 6000 + CPU Overclocked? slavcho Processzorok, alaplapok és RAM 2 10. június 2009 09:54
Elképzelhető-e egy A7V8X-LA Kelute Motherboard kell Overclocked? olig Processzorok, alaplapok és RAM 1 8. június 2009 09:37
Legjobb AGP kártyák SamerKrazer Grafikus kártyák és monitorok 1 8. február 2008 04:55
Csak overclocked a PC! Katana Processzorok, alaplapok és RAM 6 1. január 2008 18:15
Just my overclocked CPU ... slipend Processzorok, alaplapok és RAM 4 15. december 2007 05:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.