![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לתת לי עצה לגבי כרטיסי אומרים כי הם overclocked ... מה זה אומר? האם אני צריך להיות מודאג זה בוער החוצה? הייתי מסתכל על הכרטיס: KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked כרטיס הווידאו ... כל עצה היה להיות חביב ךיתורעה. האם זה כרטיס טוב. TigerDirect יש את זה עבור $ 124 ... תגיד לי מה אתה חושב! שוב תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Overclocked הוא כאשר יש להם את הזיכרון ואת ליבה במהירויות מעל המניה, זה בטוח לחלוטין לעשות והוא יכול בקלות להתבצע על ידי עצמך זה לא לצרוב, אתה פשוט צריך לקנות אחד רגיל ו Overclock אותה ושמור קצת כסף
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שלי AMD Athlon 64 x2 6000 + מעבד Overclocked? | slavcho | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -10 יוני 2009 09:54 |
| האם A7V8X-LA Kelute לוח האם להיות Overclocked? | olig | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 8 יוני 2009 09:37 |
| Best כרטיסי AGP | SamerKrazer | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 8 פברואר 2008 04:55 |
| רק overclocked המחשב שלי! | katana | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | ב -1 ינואר 2008 18:15 |
| רק overclocked CPU שלי ... | slipend | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | ה -15 בחודש דצמבר 2007 05:49 |
| שרשרת כלים | |
| |