![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva să-mi dai sfaturi despre carduri de care spun că sunt overclocked ... Ce înseamnă asta??? Am nevoie de a fi griji de arsură afară? M-am uitat la această carte: KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card ... orice sfat ar fi încântat să fie apreciat. Este aceasta o carte bună. TigerDirect a-o pentru 124 dolari ... spune-mi ce crezi! Mulţumesc încă o dată! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Overclocked este atunci când ele au de memorie şi viteza de bază de mai sus stoc, este perfect sigur de a face cu uşurinţă şi poate fi realizat prin tine Acesta nu va arde, ca ar trebui sa cumperi una normala si Overclock-o şi a salva nişte bani
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|