![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам ATI saphire x1050 256MB 32bit лента според кутия 64bit зависимост от интернет, но аз мисля, че кутията е за differnet версия DDR според кутия DDR2 според интернет 666mhz паметта часовник ах!
дяволът #!!!! 400mhz ядрото часовника не е много добър, но аз искам да overclock, че е там някак не мога увеличение на автобуса spead Съмнявам се, но просто се чудех и за колко високо трябва да отида, че да не изпържа нея и какви са програмите, призвани да overclock него? благодарности! Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Що за четене |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прочетете няколко насоки за това как тези инструменти за работа, защото, ако DONT бихте могли да постигнете с мъртви графични карти
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам използвали ATI инструменти преди
тя ще ви overclock графични карти автоматично-отнеме час-но overclockes тя сигурно .. Ако все пак се eney проблеми рестартирате компютъра и всички настройки ще бъдат нулирани![]() След като ATI инструменти е намерил сигурна граница ли после запишете го в профила. тогава всеки ф тройка бр върху ull трябва да отидеш в настройките и да зададете този профил Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Да го прави авточасти overclock "род", но аз ще се предполага, че ти държиш под око върху нея по всяко време, тъй като е възможно тя да се движи на часовника ускорява докато артефакти са ясно видима на екрана
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |