![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Saphire ati x1050 256megabajt 32bit pásma podle krabice 64bit závislosti na internetu, ale myslím, že krabice byla pro differnet verze podle krabice DDR DDR2 podle internetových 666mhz paměti hodiny ah!
Ďábel #!!!! 400MHz jádro času není moc dobrý, ale chci to přetaktování je tam jaksi může zvýšit i autobusové spead i pochybnosti, ale jen a přemýšlela o tom, jak vysoké by měly jít i jako ne plůdku je a jaké jsou programy vyzval k přetaktování je? díky! Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| jaký druh čtení |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přečtěte si pár návodů, jak tyto nástroje pracovat, protože pokud si dont byste mohli skončit s mrtvou grafické karty
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jsem použil ati nářadí před
bude přetaktování grafické kartě automaticky-trvat hodinu, ale je-overclockes bezpečně .. pokud se vám dostat eney problémů restartovat počítač a všechna nastavení budou reset![]() jakmile ati nástroje našel bezpečný limit pak uložte ji v profilu. pak vždy u tern ks na ull muset jít do nastavení a nastavit, aby profil Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Ano, to auto přetaktování "trochu", ale já bych, že byste dávat pozor na to vždy, jak je možné, aby dál hodin zrychlí, zatímco artefakty jsou jasně viditelné na obrazovce
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |