![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχω μια saphire ati x1050 256MB 32bit εύρος ζώνης ανάλογα με 64bit θέση σύμφωνα με το internet, αλλά νομίζω ότι η θέση ήταν για μια διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με DDR DDR2 θέση σύμφωνα με το internet 666mhz μνήμη ρολόι ah!
διάβολος #!!!! 400MHz πυρήνα ρολόι δεν είναι πολύ καλή αλλά θέλω να είναι εκεί overclock i οπωσδήποτε μπορεί να αυξήσει το λεωφορείο spead Αμφιβάλλω αλλά απλώς και αναρωτιούνται για το πώς θα πρέπει να πάω μεγάλη που να μην γόνου και ποια είναι τα προγράμματα που καλείται να overclock αυτό; ευχαριστώ! Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| τι είδους ανάγνωση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διαβάστε μερικές οδηγίες για το πώς αυτά τα εργαλεία εργασίας, cos εάν dont σας θα μπορούσε να καταλήξει με μια νεκρή κάρτα γραφικών
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω χρησιμοποιούνται εργαλεία Πριν από την ATI
θα σας overclock κάρτα γραφικών-λαμβάνουν αυτόματα μία ώρα, αλλά την ασφαλή overclockes .. αν κάνεις get eney προβλήματα επανεκκίνηση του υπολογιστή και όλες οι ρυθμίσεις θα επανέλθουν![]() μία φορά την ATI εργαλεία έχει βρεθεί το ασφαλές όριο στη συνέχεια το αποθηκεύσετε σε ένα προφίλ. γλαρονάκι και στη συνέχεια κάθε PC για ULL πρέπει να προχωρήσει σε ρυθμίσεις και ότι το προφίλ που Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Ναι κάνει auto overclock "κάπως", αλλά θα ήθελα να προτείνω να μπορούν να ενημερώνονται για αυτό ανά πάσα στιγμή, δεδομένου ότι είναι δυνατόν για να συνεχίσουμε το ρολόι επιταχύνει αντικείμενα ενώ είναι σαφώς ορατή στην οθόνη
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Τι κάρτα γραφικών να αγοράσει - PSU Τι χρειάζομαι; | rafianslove | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 25η Μαΐου 2009 12:13 |
| Νέα Κάρτα γραφικών & PSU | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 26 Δεκ. 2007 15:29 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| Ποια Κάρτα Γραφικών;;; | kknight0506 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 4η Μαΐου 2007 09:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |