![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| imam ati saphire x1050 256MB 32bit propusnost prema 64bit kutija po internetu, ali mislim da je okvir za differnet verzija DDR prema box DDR2 prema internetu memory clock 666mhz Ah!
vrag #!!!! 400 core clock veoma dobri, ali ne želim overclock je li ja mogu nekako povećati autobus spead JA sumnja to pitate, ali io tome kako bih trebao ići visok kao da ne pržiti, a ono što su programi za overclock zove to? hvala! My System: ubr gaming računalo
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| kakvu čitanja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pročitajte nekoliko vodiče o tome kako se ta rada alata, cos ako ne možeš završiti sa mrtve grafičke kartice
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam koristio ATI alati prije
to će vaš overclock grafičke kartice automatski-potrajati sat-overclockes ali to je sigurno .. ako to get eney probleme i ponovno pokretanje pc sve postavke će se vratiti![]() nekad je ati tools pronašao sigurnu granicu vas onda ste ga u profilu. potom sve u čigra na pc ull morati otići u postavke i postaviti taj profil My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Da on ne auto overclock "kinda", ali bih predlažemo da se drže na oku na njemu u svakom trenutku, jer je moguće da bi ga se kreće sat ubrzava artefakata, dok su jasno vidljivi na ekranu
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |