![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי ATI saphire x1050 256MB 32bit רוחב פס לפי תיבת 64bit פי האינטרנט אבל אני חושב את התיבה היה differnet עבור הגירסה DDR לדברי תיבת DDR2 לפי שעון Internet 666mhz זיכרון אה!
השטן #!!!! 400mhz ליבה השעון לא טוב אבל אני רוצה אותו האם יש overclock איך שהו אני יכול להגדיל את האוטובוס spead אני בספק אבל רק תוהה על איך אני אמור ללכת גבוה לא לטגן אותו מה התוכניות קרא overclock זה? תודה! המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| איזה סוג של קריאה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קרא כמה מדריכים על אופן העבודה כלים אלו, אם אתה חסת עלים dont אתה יכול בסופו של דבר עם מתים כרטיס גרפי
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי כלים המשמשים את ATI befor
זה יהיה כרטיס המסך שלך overclock אוטומטית-לקחת כשעה, אבל זה overclockes זה בטוח .. אם אתה מקבל eney בעיות המחשב מחדש וכל ההגדרות יהיו לאפס![]() לאחר ATI יש למצוא את כלי בטוח להגביל אותך אז לשמור אותו פרופיל. לאחר מכן, בכל פעם U שחפית PC ב ull יש להיכנס ולהגדיר את הגדרות הפרופיל המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
|
| |||
| |||
| כן היא עושה אוטומטי overclock "די", אבל הייתי מציע לך להשגיח על זה כל הזמן כמו ניתן לזה להמשיך ללכת במהירויות השעון למעלה בעת artifacts הם בבירור גלוי על המסך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| מה לקנות כרטיס המסך - PSU מה אני צריך לעשות? | rafianslove | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -25 במאי 2009 12:13 |
| כרטיס מסך חדש & PSU | MaxWilson | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 26 דצמבר 2007 15:29 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| איזה כרטיס מסך? | kknight0506 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 4th מאי 2007 09:38 |
| שרשרת כלים | |
| |