![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turiu saphire ati x1050 256mb 32bit pralaidumo pagal dėžutė 64bit atsižvelgiant į internetą, tačiau manau, kad langas buvo už kitokį versija DDR pagal dėžutė DDR2 pagal Interneto 666MHz Memory Clock Ah!
velnias #!!!! 400MHz Core Clock nėra labai geras, bet aš noriu overclock tai ten Kažkaip galiu padidinti autobusų spead aš abejoju, bet tiesiog įdomu, ir apie tai, kaip labai man reikia eiti, kad nebūtų mailius tai ir kokios programos atidaroma overclock tai? ačiū! Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Kokios literatūra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skaityti kelis vadovus apie tai, kaip šias priemones darbo, cos if you dont galima baigti su mirę grafinė kortelė
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aš naudoju ATI įrankiai befor
bus overclock jūsų grafinės kortelės automatiškai imtis valandą, tačiau overclockes saugiai .. jei jums gauti eney problemas perkrauti kompiuterį ir visi nustatymai bus iš naujo![]() kai ATI įrankiai nustatė saugi riba jums tada išsaugokite jį profilis. Tada everytime u žuvėdros PC dėl ull reikia eiti į parametrus ir nustatykite šį profilį Mano sistema: P * L * A * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| Taip jis auto overclock "kino", bet aš norėčiau pasiūlyti, kad jūs nuolat akis į jį bet kuriuo metu būtų galima jį nuolat juda laikrodžio pagreitina, o paminklų yra aiškiai matomi ekrane
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Kokia video korta pirkti - Kas PSU man reikia? | rafianslove | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 25, 2009 12:13 |
| Naują grafikos plokštę ir PSU | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 26 gruodis 2007 15:29 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| Kuris Graphics Card? | kknight0506 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 4 gegužė 2007 09:38 |
| Temos įrankiai | |
| |