![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ir ati saphire X1050 256MB 32bit joslas platumu saskaņā ar lodziņu 64bit saskaņā ar internetu, bet es domāju, ka kaste bija differnet versija ddr saskaņā ar ddr2 box saskaņā interneta 666MHz memory clock ah!
velns #!!!! 400MHz Core Clock ne ļoti labi, bet es gribu OVERCLOCK tas ir kaut kā es varu palielināt autobusu spead es šaubos, bet tikai jautājums, un par to, cik augsta man būtu tik nav mazuļu, un kādas ir programmas, saukt pie OVERCLOCK to? pateicība! Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| kāda veida lasījumā |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lasīt dažus norādījumus par to, kā šie līdzekļi darbu, cos, ja jūs dont jūs varētu beigties ar mirušu grafikas karti
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ir izmantoti ATI instrumenti befor
tas OVERCLOCK jūsu grafikas karti automātiski veikt stundu, bet overclockes droši .. ja jūs saņemt eney problēmas restart pc un visi iestatījumi tiks reset![]() kad ati instrumenti ir atradis drošu daudzumu jūs pēc tam saglabājiet to profilu. tad everytime u zīriņš datoru ull ir doties iestatījumus un noteikt, ka profils Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| Jā tas auto OVERCLOCK "kinda", bet es vēlos ierosināt, ka jūs paturēt acīs tas visos laikos ir iespējams to saglabāt pārvietojas pulksteņa paātrina, bet artefaktiem ir skaidri redzams uz ekrāna
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |