![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam ATI Saphire x1050 256mb 32bit pasma zgodnie z pola 64bit zgodnie z internetu, ale myślę, że pole było dla różnych wersji ddr zgodnie z pola DDR2 zgodnie z Internetu 666mhz pamięci zegara ah!
Diabeł #!!!! Zegarem 400MHz rdzeń nie bardzo dobra, ale chcę overclockingu jest tam Someway i może zwiększyć spead autobus i wątpliwości, ale po prostu zastanawiasz się, jak i o wysokim należy przejść, aby nie usmażyć i jakie programy są wezwani do overclockingu to? dzięki! My System: ubr gier komputerowych
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Jaki rodzaj czytania |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przeczytaj kilka przewodników na temat tych narzędzi pracy, cos jeśli dont można skończyć z martwych karty graficznej
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Użyłem ati narzędzi befor
będzie overclockingu karty graficznej automatycznie podjąć godzinę, ale to overclockes bezpiecznie .. jeśli nie dostać eney problemów zrestartować komputer i wszystkie ustawienia zostaną wyzerowane![]() raz ati narzędzi znaleźć bezpiecznego limitu a następnie zapisać go w profilu. everytime następnie u terno pc na ull trzeba przejść do ustawień i ustawić, że profil My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Tak, to auto overclockingu "kinda", ale sugerują, że można pilnować go przez cały czas, jak to jest możliwe, aby utrzymać się zegar przyspiesza natomiast artefakty są wyraźnie widoczne na ekranie
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |