![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mám Saphire ati X1050 256megabajt 32bit pásma podľa škatule 64bit závislosti na internete, ale myslím, že škatuľa bola pre differnet verzia podľa škatule DDR DDR2 podľa internetovej 666mhz pamäte hodiny ah!
Ďábel #!!!! 400MHz jadro času nie je moc dobrý, ale chcem to přetaktování je tam jaksi môže zvýšiť aj autobusovej spead i pochybnosti, ale len a premýšľala o tom, aké vysoké by mali ísť aj ako ne lariev je a aké sú programy vyzval na přetaktování je? vďaka!
Môj systém: UBR herný počítač
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Môj systém: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
aký druh čítanie
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Prečítajte si pár návodov, ako tieto nástroje pracovať, pretože ak si dont by ste mohli skončiť so zabitou grafické karty
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
som použil ati náradie pred
bude přetaktování grafickej karte automaticky-trvať hodinu, ale je-overclockes bezpečne .. ak sa vám dostať ENEY problémov reštartovať počítač a všetky nastavenia budú reset![]() akonáhle ati nástroje našiel bezpečný limit potom uložte ju v profile. potom vždy u tern ks na ull musieť ísť do nastavení a nastaviť, aby profil Môj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, to auto přetaktování "trochu", ale já bych, že by ste dávať pozor na to vždy, ako je možné, aby dál hodín zrýchli, kým artefakty sú jasne viditeľné na obrazovke